prinova u obitelji

Radosna vijest stiže iz obitelji Balašević. Aleksa Balašević pohvalio se svima: 'Jutros nas je nebo iznenadilo'

22.08.2022 u 19:01

Bionic
Reading

Sin pokojnog kantautora Đorđa Balaševića, Aleksa Balašević na svom Instagram profilu objavio je radosnu vijest: on i supruga Nikolina postali su roditelji, a na svijet je stigla malena djevojčica

'Jutros nas je nebo ponovo iznenadilo. Stigla je na svijet Vera Balašević', napisao je novopečeni otac Aleksa na svom Instagram Storyju te zahvalio svima na čestitkama koje im pristižu cijelog dana.

Tom objavom otkrio je kako su on i supruga Nikolina postali roditelji malene djevojčice, a obitelj Balašavić bogatija za jednog člana.

Inače, Nikolina i Aleksa sudbonosno ''da' izrekli su sredinom lipnja u Hramu svetog Save u Beogradu, a vjenčao ih je patrijarh Porfirije. Sin preminulog omiljenog kantautora u regiji i lijepa Nikolina zaručili su se 2019. godine u Nazaretu.

Prvotno je planirano glamurozno veselje u Sremskim Karlovcima i na njemu je trebalo biti 200 uzvanika, no kako su tada pisali srpski mediji, par iz privatnih razloga odgodio proslavu za rujan.

Kako se tada nagađalo, par je zbog Nikolinine trudnoće i približavanja termina poroda pomaknuo termin svadbenog slavlja za jesen kada će Aleksa i Nikolina proslaviti i rođenje djeteta. Na svadbenom meniju će biti tradicionalna vojvođanska jela, a goste bi trebali zabavljati tamburaši.