imat će dvije proslave

Balaševićev sin Aleksa otkazao svadbeno slavlje koje je trebalo biti ovog vikenda, poznat je i razlog

24.06.2022 u 15:27

Bionic
Reading

Obitelj neprežaljenog kantautora, 'panonskog mornara' Đorđa Balaševića i nakon njegove smrti nalazi se pod budim okom javnosti. Iza njih je teška godina i velika tuga, čini se, a nedavno su imali razlog za veselje. Aleksa Balašević oženio je djevojku Nikolinu, a prije toga je, prošog mjeseca otkrio da čekaju prvo dijete

Glamurozno veselje navodno je bilo zakazano u subotu 25. lipnja u Sremskim Karlovcima i na njemu je trebalo biti 200 uzvanika, no srpski mediji donose kako je par iz privatnih razloga odgodio proslavu za rujan.

Sin pokojne glazbene legende uskoro će postati otac, a kako kaže izvor blizak obitelji, zbog toga su vjerojatno i pomaknuli dan svadbe i gostima javili da su veselicu pomaknuli za jesen kada će Aleksa i Nikolinaproslaviti i rođenje djeteta. Na svadbenom meniju će biti tradicionalna vojvođanska jela, a goste bi trebali zabavljati tamburaši.

Prošli mjesec Aleksa je na društvenim mrežama podijelio vijest kako će postati tata. Zanimljiva je i činjenica da će dobiti prvo dijete u 28. godini kao što je njegov otac dobio kćer Jovanu u istoj dobi. S Nikolinom se zaručio 2019. godine u Nazaretu. Crkveno ih je vjenčao patrijart Porfirije. Aleksa je priznao da je u prošlosti grešio, da nije bio duhovno stabilan te da je Nikolina promijenila njegov život iz korjena.