CRKVENA CEREMONIJA

Balaševićev sin Aleksa oženio se lijepom Nikolinom u Beogradu

17.06.2022 u 17:16

Bionic
Reading

Sin pokojnog kantautora Đorđa Balaševića oženio se svojom odabranicom Nikolinom u Hramu Svetog Save, a objave na Instagramu otkrile su kako je sve izgledalo

Kako je i najavljeno, Aleksa Balašević, sin preminulog omiljenog kantautora u regiji, vjenčao se za lijepu Nikolinu s kojom očekuje svoje prvo dijete i za koju se zaručio prije tri godine.

Detalji vjenčanja, održanog u Hramu Svetog Save u Beogradu, objavljeni su na javnom profilu samog Alekse, a tada je otkriveno i kako je izgledala mladenka i kakvu je vjenčanicu odabrala.

Nosila je haljinu jednostavna kroja svjetlucave bijele nijanse s dugim rukavima, a dugu kovrčavu kosu prekrila bijelom maramom. Izabrala je popularne bijele salonke s efektnim svjetlucavim detaljem. Ceremoniji su prisustvovali samo najbliži prijatelji i obitelj, a velika proslava zakazana je za 25. lipnja.

'Na svadbenom meniju će biti tradicionalna vojvođanska jela dok će gosti zabavljati tamburaši. Nakon ceremonije vjenčanja koja će biti organizirana na bazenu restorana, goste će zabavljati bend, donio je nedavno Blic.

Šest mjeseci Aleksa Balašević je čekao blagoslov Jeruzalemske patrijaršije u Nazaretu.

Sin neprežaljenog pokojnog glazbenika Đorđa Balaševića i njegove supruge Olivere državni je prvak u hrvanju.