njegov ponos

Šerbedžija u izlasku s kćeri koju rijetko vidimo: Čekao je nekoliko godina da se vrati

06.10.2023 u 18:42

Bionic
Reading

Legendarni glumac, pjesnik, glazbenik i osnivač Kazališta Ulysses tijekom svoje karijere i života ostavio je upečatljiv trag u umjetnosti, ne samo na našim prostorima, nego i u cijelom svijetu. U intervjuima uvijek s puno ponosa priča o svojoj djeci i sretan je zbog njihovih uspjeha

Jedan od najuspješniji umjetnika s ovih prostora dobitnik je nagrade Zlatna antena za sveukupan doprinos TV produkciji u regiji, na ovogodišnjem 13. Festivalu drama i serija FEDIS. Dodjela je održana u četvrtak u beogradskom Domu omladine, a s Radom Šerbedžijom je stigla jedna od kćeri koju se ne može vidjeti u javnosti.

Srednja mezimica glumca i njegove supruge, redateljice Lenke Udovički živjela je u Australiji. Inače, Vanja Šerbedžija je rođena u Londonu, a odmalena je igrala male uloge u predstavama. No odavno je shvatila da je gluma baš i ne zanima. Draži su joj ples (flamenco) povijest i antropologija. Do sada je živjela u Indiji i Beču gdje je diplomirala psihologiju.

  • +2
Rade i Vanja Šerbedžija Izvor: Pixsell PXL Agencije / Autor: Marija Mladjen/ATAImages/PIXSELL

Nakon toga je svoju sreću pronašla u Brisbaneu gdje je studirala pravo i volontirala u pravnom savjetovalištu. Svojedobno se pisalo da ljubi 10 godina starijeg dečka Filipa Birčanina zbog kojeg je zavoljela sportsko penjanje, a nakon Australije zbog toga što želi biti što bliže obitelji uskoro će se skrasiti u Londonu.

Osim Vanje, rade ima još kćeri Milicu i Ninu iz braka s Lenkom te sina Danila i kćer Luciju iz prvog braka s Ivankom Cerovac.

legendarni umjetnik

Pogledajte kakva je atmosfera vladala na koncertu Rade Šerbedžije u Mostaru

Pogledaj galeriju