KRIVI SPOJ

Puno buke ni za što: Severina nastavlja koncertnu promociju i nije otkazala svoj PR tim

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: Jelena Balić

Povodom objave novog albuma 'Halo' pjevačica je krenula na promotivnu turneju no neke stvari, čini se, nisu krenule baš po planu. Severina je otkazala koncert koji je trebala održati u Začretju, kako je navela 'problema nastalih između organizatora koji su dogovarali koncert'. No organizatori su ponudili malo drugačiju priču. Uz sve to pojavile su se priče da je Severina otkazala suradnju i s dugogodišnjim PR timom, no oni su to za tportal demantirali

Na Facebook stranici kluba u kojem je Severina trebala gostovati osvanula je isprika svima onima koji su kupili karte, no to se ne slaže s prethodnom izjavom na Facebook stranici od pjevačice.

'S iskrenim žaljenjem primorani smo vas obavijestiti kako se koncert Severine, dogovoren za dan 13.04.2019. ispred trgovačkog centra Roses Outlet u Sv. Križu Začretje, neće održati. Također Vas želimo obavijestiti da smo ostali neugodno iznenađeni objavom na službenoj Facebook stranici Izvođača, koji razloge otkaza vidi u navodnim problemima nastalim između organizatora koji su dogovarali koncert, iako tome nije tako.

Ne želeći špekulirati o razlozima jednostranog otkaza koncerta, ne možemo se oteti dojmu da razlozi leže u najvjerojatnije narušenim poslovnim odnosima ovlaštenog zastupnika Izvođača i samog Izvođača, o čemu je u više navrata pisano u javnim medijima, a koji su se pojavili nakon što je sklopljen ugovor o organizaciji koncertnog nastupa. Svima koji su kupili ulaznice, novac će biti vraćen na prodajnim mjestima na kojima su ulaznice kupljene. Iako se ne smatramo odgovornim zbog neodržavanja koncerta, iskreno se ispričavamo svima koji su namjeravali doći na koncert', poručili su putem Facebooka.

tportal

Izvor: Društvene mreže / Autor: Screenshot/Facebook

Što je, kako i kada krenulo nizbrdo, zašto su joj zadnjih nekoliko koncerta navodno neslavno završila, odnosno nisu se ni dogodila i je li u pitanju posljedica navodnog turbulentnog odnosa Severinine suradnje s menadžerom Tomicom Petrovićem, još nije poznato.

Tomica Petrović je odlučio ne odgovarati na pozive, a izbjegava i javna pojavljivanja, a Severina je nekoliko tjedana prije navodnog raskola s dugogodišnjim menadžerom prije tri mjeseca okončala suradnju i s odvjetničkim uredom Budimir & Meter, što su i sami potvrdili za tportal. Uz sve to, srpski mediji raspisali su se o njezinom iznenadnom prekidu suradnje s jednim od najbližih joj suradnika, PR menadžerom Davorom Grginom, no očito su se prevarili.

'Zaista nema potrebe za prenošenjem neistinitih i neprovjerenih informacija, a još manje za neprofesionalnim novinarstvom. Naš odnos je i privatno i poslovno nepromijenjen i takav će i ostati. Radimo na promociji novog albuma, za koji nam stižu sjajne reakcije publike, stoga jedva čekamo i nadolazeću turneju', poručio je za tportal Davor Grgin.

  • +7
  • +4

Fashion Guru - Severina

Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!