SEKSI IZDANJE

Severina s nikad dubljim dekolteom provocira u spotu za novu pjesmu

01.03.2019 u 12:29

Bionic
Reading

Mjesec dana od izlaska albuma 'Halo' u digitalnom izdanju, Severina je danas službeno najavila izlazak albuma i u fizičkom izdanju. Osim te vijesti koja je razveselila Severinine mnogobrojne obožavatelje, još jedno iznenađenje došlo je u obliku videospota za pjesmu 'Fatamorgana'

Vidjeti Severinu u izazovnim izdanjima i nije neko iznenađenje, ali njezinim stajlingom u posljednjem spotu sigurno će posebno biti oduševljen muški dio publike.

U sklopu izlaska svog novog albuma 'Halo', Sevka je snimila još jedan videospot za pjesmu 'Fatamorgana' koja se također nalazi na albumu.

  • +7
Severina - Fatamorgana Izvor: Promo fotografije / Autor: Jelena Balić

'Drage moje žene, album 'Halo' izlazi za Osmi mart, za naš dan i moj album je najbolji poklon za sve prijateljice. A ova pjesma i spot su najslađi na albumu. Uživajte u 'Fatamorgani', kazala je Severina.

Tekst za pjesmu 'Fatamorgana' potpisuje Milan Radulović, glazbu theOutsiders, dok je za videospot zaslužan Ljubba Stefanović.

Severina - Fatamorgana Izvor: Društvene mreže / Autor: YouTube

'Videospot prikazuje Severinu kao glamuroznu filmsku divu u stilizaciji zlatnog doba Hollywooda, rekreiranoj na moderan način. Zaglavljena u začaranom krugu maštanja, čeka svog Gospodina pravog. I tako svakog dana, kako i sama pjesma kaže' , naglašava autor videa.