NAJGLEDANIJA EMISIJA VEČERI

Prvu emisiju novog 'Big Brothera' gledalo 660 tisuća Hrvata

14.03.2011 u 16:48

Bionic
Reading

'Big Brother' vratio se na male ekrane u velikom stilu. Sinoćnja prva emisija uživo s Košutnjaka bila je apsolutni pobjednik večeri, a pratilo ju je preko 660 tisuća Hrvata

Nakon što je skoro dvije godine izbivao s ekrana RTL Televizije, nova, šesta sezona 'Big Brothera' vratila se na male ekrane kao najveća dosad. U prvoj emisiji uživo s Košutnjaka voditeljice Antonija Blaće i Marijana Mićić upoznale su gledatelje s novom, 400 kvadrata velikom BB kućom s bazenom i vrtom te sa šesnaest kandidata koji su dobili šansu pobijediti i osvojiti nagradu od 150 tisuća eura.

Nova sezona 'Big Brothera' bilježi i velik interes publike, što pokazuju i službeni podaci o gledanosti od 15,8 posto u totalu populacije, odnosno, prema podacima koje je objavio AGB Nielsen Media Research, sinoćnji show gledalo je 660 tisuća gledatelja.

U novoj sezoni 'Big Brothera' kandidate je dočekalo puno iznenađenja. Troje od ukupno šesnaest stanara osuđeno je živjeti u 'smetlištu' umjesto u BB kući, zbog strogih pravila stanari su kažnjeni smanjivanjem glavne nagrade, a već danas će morati prvi puta ući u ispovjedaonicu i reći koga žele izbaciti iz kuće. Kako se novi stanari snalaze i jesu li se već stvorili klanovi, gledatelji će moći vidjeti u novim emisijama 'Big Brothera', svakog radnog dana od 22 sata.