rodio se tinO

Prvi nasljednik: Našem srebrnom olimpijcu stiglo 'najveće zlato'

29.08.2017 u 15:30

Bionic
Reading

Prvi hrvatski jedriličar koji je osvojio olimpijsku medalju, a bilo je to u Riju prošle godine, Tonči Stipanović, zauvijek će pamtiti 29. kolovoza

Iako ovih dana finišira pripreme pred predstojeće svjetsko prvenstvo u olimpijskoj klasi Laser, a kojem je od 12. do 19. rujna domaćin Split, Tonči Stipanović posljednjih je dana bio pod dodatnim stresom.

Jer osim što je selio iz podstanarskog stana, sa suprugom Sandrom čekao je rođenje djeteta. A to se, eto, dogodilo ovog utorka, pa možemo reći da je najveće zlato stiglo i prije nego je počelo svjetsko prvenstvo.

'Mogu s ponosom reći da je Sandra rodila sinčića, Tina, teškog 3330 grama i dugačkog 50 centimetara. Hvala Bogu, sve je prošlo dobro. Naravno, presretan sam, baš kao i kada sam osvojio olimpijsku medalju. Ma, ustvari, još i puno više', od uzbuđenja Tonči više nije imao što za reći, ali prenio je prve dojmove za tportal.

  • +4
Srebrni olimpijac Tonči Stipanović Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL

No, sigurni smo da će svjetsku medalju, a za koju će jedriti u akvatoriju kojeg poznaje kao svoj džep, posvetiti upravo novorođenom sinu.