Jesse Rutherford

Prevelik pritisak: Billie Eilish prekinula s dečkom zbog kojeg su je ismijavali

18.05.2023 u 15:02

Billie Eilish i Jesse Rutherford

Izvor: EPA / Autor: CAROLINE BREHMAN

Bionic
Reading

Pjevačica koja svoj privatni život drži dalje od interesa javnosti ipak je dozvolila da ova informacija 'procuri' u svijet. Billie Eilish i njezin 11 godina stariji partner Jesse Rutherford' prekinuli su, a tvrde da su se razišli u prijateljskim odnosima

Kada je u javnost procurila informacija da 21-godišnja Billie Eilish ljubi jedanaest godina starijeg glazbenika javnost je bila zgrožena preispitujući je li takvo što uopće društveno prihvatljivo. Pjevačica i njezin partner Jesse Rutherford često su se javno šalili na račun njihove razlike u godinama trudeći se pokazati da im to ne predstavlja problem u odnosu, no veza je ipak nedavno pukla.

Čini se da su glasine na društvenim mrežama istinite, Billie Eilish i Jesse Rutherford odlučili su prekinuti svoju vezu, a sve je vijest je potvrdio glasnogovornik pjevačice za Hello. Zajedno su bili otprilike sedam mjeseci, a prvi put su potvrdili ljubavnu vezu u listopadu 2022.

'Možemo potvrditi da su se Billie i Jesse sporazumno razišli i ostali dobri prijatelji. Sve glasine o prevari su lažne. Oboje su trenutno slobodni', rekao je demantirajući šuškanja da je svemu presudila navodna prevara na Coachelli.

Još donedavno Billie je govorila o partneru samim superlativima, a negativne komentare o njima shvaćali su kao sjajan materijal za šale. Tako su na Noć vještica objavili fotografije na kojima je Rutherford maskiran u starca, a Billie u bebu. Na prvom zajedničkom pojavljivanju pojavili su se odjeveni u Gucci pidžame izazvavši opće oduševljenje.

  • +79
Met Gala 2023. Izvor: Profimedia / Autor: DAVID FISHER / MATT BARON / SHUTTERSTOCK EDITORIAL