SVE ZA SINA

Prvi izazovi majčinstva i besane noći poznate pjevačice

07.02.2017 u 10:58

Bionic
Reading

Prvih mjesec dana uz tek rođenu bebu najljepši su, ali ujedno i najteži period svake mame. U to se uvjerila i Pamela Ramljak koja je svoje prvo dijete sina Antuan rodila 11. siječnja

Da prvi dani uz bebu nisu samo blaženstvo već i najveći test strpljenja činjenica je s kojom se suočila i Pamela Ramljak uz svog četiri tjedna starog sina Antuna. Naime, Pamela je an Instagramu otkrila kako se nosi s grčevima svoje bebe, a nakon toga zaredali su se savjeti iskusnih mama i prijateljica. Jedna od pomoći je, kaže Pamela, i nosiljka za bebu koja joj je olakšava svakodnevicu, a uvijek može računati na pomoć svog supruga Mladena. 

Maleni Antun došao je na svijet 11. siječnja, a do tog trenutka pjevačica se suočila s mnogim preprekama, no svaku je uspjela savladati. Naime, prije dvije i pol godine doživjela je spontani pobačaj. Nakon što joj je dijagnosticirana trombofilija i nakon što je saznala da postoji mogućnost da i drugi put izgubi bebu, podvrgnula se posebnoj terapiji kako bi uspjela zadržati plod.

Tijekom trudnoće, otkrila je, dala je sebi čak 120 inekciju da ne bi došlo do prijevremenog porođaja. U svoj drugi brak s Mladenom Salajsterom Palemela je ušla prije četiri godine, a prije toga devet godina je bila u braku sa Stojanom Rakićem od kojeg se razvela 2010.