njihova idila

Prvi Božić Izabel i Matea Kovačića sa sinom: 'Pale' su i prve obiteljske fotografije

27.12.2020 u 13:00

Bionic
Reading

Bračni par Kovačić u listopadu su postali roditelji dječaka kojemu su nadjenuli ime Ivan. Inače samozatajni roditelji sad su ponosno, povodom jučerašnjeg Božića, odlučili objaviti prve zajedničke fotografije

Na fotografiji koju je objavila Izabel Kovačić ona i nogometaš poziraju sa sinčićem kojeg on drži u naručju. Pratitelji su im u komentarima zaželjeli sve najbolje. 'Gdje ste krenuli tako zgodni?' upitala je Izabel jedna od prijateljica, a ona joj je uz emotikone smijeha i bočice s mlijekom, odgovorila: 'U crkvu i natrag'.

'Sretan Božić', napisao je kratko hrvatski nogometni reprezentativac i igrač londonskog Chelsea. Na njegovoj fotografiji oboje su pridržavali sinčića dok je on odmarao na maminim prsima leđima okrenut kameri. Obitelj se i modno uskladila. Mateo se odlučio za smeđe odijelo od samta koje je kombinirao uz crnu majicu, a Izabel je zablistala u crnoj haljini dugih rukava i otvorenih leđa, dok su dvomjesečnog Ivana odjenuli su u bež bodi.

Premda je ovo prva zajednička fotografija, nogometaš je sredinom prosinca objavio fotografiju supruge i sina koja je nastala na proslavi njezinog 28. rođendana.

Podsjetimo, da će postati roditelji javnost je saznala u svibnju, a maleni Ivan na svijet je došao ovog listopada. Par živi u Londonu.

  • +8
Izabel Kovačić Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL