UVIJEK DOTJERANA

Izabel Kovačić od svog zaštitnog znaka ne odustaje - dugu plavu kosu ponovno je stavila u prvi plan

09.12.2020 u 10:54

Bionic
Reading

Na svom Instagram Storyju Izabel Kovačić pohvalila se time kako, unatoč brizi oko malenog Ivana, koji još nema ni dva mjeseca, uvijek pronađe vrijeme i za sebe. Tako je ovoga puta 'skoknula' do svoje omiljene frizerke, koja se godinama brine o njezinoj dugoj plavoj kosi, i osvježila je bojom, ali i laganim valovima

Izabel Kovačić odavno slovi kao jedna od najljepših supruga hrvatskih nogometaša, čiji istančani modni ukus odobrava većina. No Izabel je odavno pokazala da nije samo lijepo lice i gospođa Kovačić, već i uspješna poduzetnica. Sa svojom je sestrom pokrenula modni brend za djecu, a koji je, otkako je i sama postala majka, još više zaokuplja.

Lijepa Izabel, koja je prije nešto manje od dva mjeseca rodila dječaka Ivana, unatoč slatkim mukama i brizi oko novorođenčeta uvijek pronađe vrijeme za sebe, pa je tako i sada odlučila otići kod svoje omiljene frizerke, kojoj godinama prepušta brigu oko njezine duge plave kose.

Ovoga je puta lagano osvježila boju svoje kose, dajući joj zlatni ton, te je isfenirana na valove, koje Izabel jako voli. Uz minimalan make-up, točnije tek naglašene usne, kosa, ali i prirodna ljepota Izabel Kovačić još su jednom došle do izražaja.

  • +8
Izabel Kovačić Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL