MOŽE LI SLAĐE OD OVOG?

Prva zajednička fotka za javnost: Fabijan Pavao Medvešek obilježio važan dan u životu sina

27.02.2023 u 09:22

Bionic
Reading

Otkako je 25. siječnja glumac i omiljeni član žirija Supertalenta, Fabijan Pavao Medvešek postao otac, ne krije koliko ga to malo biće usrećuje, a sada je imao i važnu objavu za javnost

Ovog je vikenda obilježeno točno mjesec dana otkako su glumac i član žirija 'Supertalenta' Fabijan Pavao Medvešek i njegova supruga Karla postali roditelji. Dolazak malenog bića promijenio im je živote u potpunosti, a koliko je Medvešek opčinjen svojim sinom, govori i posljednja objava na Instagramu.

Iako ni ovoga puta, baš kao ni kod objave rođenja, nije pokazao kako dječačić izgleda, objava je i više nego dirljiva. Na fotografiji se glumac nalazi u pozadini dok su u prvom planu nožice u zraku. Uz to je napisao:

'Moje ☀️ ima jedan 🌙.'

Čestitke su se odmah počele nizati, a Fabijan Pavao Medvešek gotovo se za svaku i osobno zahvalio.

Vijest da će postati roditelji par je skrivao sve do zadnjih tjedana Karline trudnoće. Naime, da ga čeka uloga života, ona očinska, Fabijan je otkrio krajem listopada.

Fabijan Pavao Medvešek Izvor: Pixsell / Autor: Igor Soban/PIXSELL

'Volimo te neke bitne i ključne stvari ostaviti nama, ali naravno, nismo mogli sakriti da stiže, da nam netko stiže. Užasno sam uzbuđen i užasno se veselim, ali što će biti od toga, ne znam. Zna se već i spol, ali... Stvarno jedino o čemu razmišljamo je da to dijete bude zdravo i dobro i da nam dođe', ispričao je tada za InMagazin Nove TV.

Popularni glumac i njegova supruga zajedno su još od srednjoškolskih dana. Karla je završila studij produkcije u Engleskoj, a Fabijan je magistrirao na Akademiji dramskih umjetnosti u Zagrebu. U tom razdoblju su održavali vezu na daljinu, a u bračnu luku uplovili su prošle godine u Motovunu.