doista hrabro

Prva u svemu: Je li to Maja Šuput otvorila sezonu kupanja?

14.04.2023 u 13:19

Bionic
Reading

Maja Šuput i njezina obitelj uživaju u Šibeniku, a ne bi Maja bila Maja da ne prihvati neki ludi izazov. Ovaj put suprug Nenad ju je izazvao da se okupa u vanjskom bazenu hotela, no pjevačica je prvo upitala pratitelje misle li da ona to zbilja može

Maja Šuput pobjegla je iz zagrebačkog sivila i jesenskih temperatura u proljeću u toplije krajeve, točnije u jednu od svojih omiljenih destinacija na Jadranu! Šuput i njezina obitelj često su gosti jednog od luksuznog hotela u Šibeniku, a tamo uživaju u gastro ponudi i ostalim atrakcijama hotela.

Pjevačica je zauzela izazovnu pozu pozirajući u zanimljivom jednodijelnom kupaćem kostimu pokraj bazena svog hotelskog apartmana i ostavila pratitelje u neznanju. Natuknula je da će možda i uskočiti u bazen, čime bi otvorila dugo čekanu sezonu kupanja na otvorenom.

'Kaže muž da nemam m... skočiti po ovom vremenu. Šta mislite hoću li ili neću????', napisala je pjevačica i navela pratitelje da nagađaju je li dovoljno hrabra okupati se u prvoj polovici travnja.

I dok neki tvrde da u bazenu nema vode, neki nagovaraju pjevačicu da skoči u inat mužu Nenadu.

Pjevačica i njezin suprug veliki su gurmani pa su odmor u Šibeniku iskoristili za uživanciju u specijalitetima luksuznog hotela, a večer je Maja provela u kuhinji. Iako se često šali na svoj račun kako nije vješta u kuhanju, okušala se u kuhanju s elitom.

Dok je pripremala morske specijalitete, atmosfera je bila vatrena - no sve u kontroliranim uvjetima chefa kuhinje.

Maja i njezin suprug Nenad dijele ljubav prema gastronomiji i luksuznim hotelima. I dok Maja ne krije da ne postoji netko tko više voli hotele od nje, iskreno je priznala i da je njezin suprug vrhunski kuhar koji ju često dočeka sa sjajnim jelima dok ona obavlja raznorazne poslovne obaveze. Supružnici su nerazdvojni, a Nenadova podrška Majin je vjetar u leđa.

uvijek plijeni pažnju

Poput Marilyn Monroe: Maja Šuput privlačila poglede u bijeloj koktel-haljini, a nije se odvajala od supruga Nenada

Pogledaj galeriju