ŠTO SU GENI!

Zvijezda maminog Instagrama: Maja Šuput se pohvalila kako njezin sin barata engleskim jezikom

31.03.2023 u 10:59

Bionic
Reading

Pjevačica i uspješna poduzetnica gotovo svakodnevno s fanovima dijeli fotografije i video snimke iz privatnog života. Ništa ne izazove toliko pažnje kao što su to prizori s njezinim dječakom koji je nedavno proslavio drugi rođendan, a čije odrastanje domaća javnost obožava pratiti

Maja Šuput u rujnu je otkrila da je njezin sinčić Bloom Tatarinov krenuo na satove engleskog jezika, a tamo su mu društvo pravili i ona i suprug Nenad Tatarinov.

Potom je objavila i video u kojem se njezin dječak igra s figuricom Orašara dok pjeva popularnu pjesmicu 'ABC Song', odnosno abecedu na engleskom što je mnogima izmamio osmijeh na lice. Sada se može vidjeti i kako kako napreduje njegovo učenje. Maja je snimila video u kojem se može vidjeti kako Bloom izlazi iz sobe kad mu mama postavi pitanje na engleskom jeziku. 'Koliko si star?', pitala ga je Šuput. 'Dvije', odgovorio je njezin mezimac s osmijehom na licu.

Podjetimo, Bloom je drugi rođendan, koji je bio 17. ožujka, proslavio na putovanju s roditeljima u Dubaiju, a slavilo se i u Zagrebu s bliskim prijateljima i obitelji.

Kraljica svadbi od prvog dana ne skriva koliko je majčinstvo čini sretnom i da se zbog toga mnogo promjenila te je Bloom apsolutni centar njezina svijeta. Mališan je s roditeljima već proputovao brojne zemlje, a već je prava glavna zvijezda maminog Instagram profila.

  • +3
Maja Šuput na premijeri predstave 'Lepa Brena Project' Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL