mnogi će se iznenaditi

Prva ljubav, zaborava nema: Indira Levak otvara beach bar, no možete li uopće pretpostaviti kako ga je nazvala

08.06.2021 u 09:00

Bionic
Reading

Nedavno je pjevačica, članica žirija showa 'Tvoje lice zvuči poznato' i uspješna poduzetnica najavila kako sa suprugom Miroslavom Levakom kreće u novi poslovni pothvat. Čini se da je sve spremno za to jer uskoro u Istri, točnije na plaži Martulina u Peroju, otvara novo mjesto za zabavu. No, mnoge će iznenaditi kako je nazvala nekadašnji klub Paradiso

Usprkos ne baš lijepom razlazu s osnivačem i šefom grupe Borisom Đurđevićem, Županjka je svoj beach bar odlučila nazvati - Colonia. Nekadašnja pjevačica benda Indira Levak očito je riješila sve razmirice koje su imali.

'Ovog ljeta zabava je zagarantirana u Colonia Beach Baru na plaži Martulina u Peroju', najavila je pjevačica na novoj Instagram stranici beach bara. Ranije je za Glas Istre izjavila da joj je Istra posebno u srcu.

'Ta naša ljubav traje desetljećima, a tek prije par godina Miro i ja smo odlučili da nam bude i drugi dom, naše utočište. Uložili smo u nekretninu i uredili pet apartmana koje sada iznajmljujemo tijekom sezone. Često smo u Istri, ponekad odem i sama kako bih razbistrila misli, razvijala neke nove ideje koje mi se motaju po glavi. Često pišem stihove dok sjedim na obali', rekla je tada.

Podsjetimo, iz Colonije je još 2014. otišao jedan od njezinih zaštitnih znakova, Tomislav Jelić Kameni, a nakon toga Coloniju su sačinjavali Ira i Boris Đurđević, njezin idejni tvorac te skladatelj i pisac najvećih hitova. A onda je u lipnju 2017. sve iznenadila vijest da Indira nakon 20 godina napušta grupu. Uspješno je nastavila sa solo karijerom, dok je Boris Đurđević nastavio raditi s novom pjevačicom Ivanom Lovrić.