CHERYL COLE

Prosudite sami: Slavna pjevačica tvrdi da joj se lice promijenilo nakon rođenja sina - i to samo od sebe

12.11.2018 u 10:39

Bionic
Reading

Ona je omiljena britanska pjevačica, koja je prije 19 mjeseci, s bivšim partnerom, pjevačem Liamom Payneom dobila sina Beara. Upravo maleni Bear navodni je glavni krivac, a ne estetski zahvati, što se 35-godišnjoj Cheryl Cole u potpunosti promijenilo lice

Nakon dugo vremena, 35-godišnja britanska pjevačica Cheryl Cole napokon je medijske stupce ispunila zbog onoga čime se bavi - novog singla, no, njezino pojavljivanje u javnosti nije prošlo nezamijećeno zbog jedne druge stvari. Naime, njezini najveći obožavatelji nisu mogli ne primjetiti da se lice Cheryl Cole promijenilo, vjerojatno zahvaljujući estetskim zahvatima.

  • +10
Cheryl Cole Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

No, Cheryl Cole to ne priznaje, te tvrdi kako joj se lice, ali i tijelo, promijenilo prije 19 mjeseci, kada je rodila sinčića Beara. U intervjuu koji je dala za Sunday Times Style magazin pjevačica, koja je u glazbenom svijetu od svoje 19. godine, ispričala je kako je s godinama naučila voljeti sve svoje nesavršenosti i mane te da je, nakon rođenja sina, postala bolja osoba.

'Moje cijelo tijelo, čak i lice, sve se promijenilo otkako se Bear rodio. Imam osjećaj da sam puno bolja osoba nego što sam bila. Ne zamaram se više kako mi tijelo izgleda, jer sam stvorila novi život! Puno sam blaža prema sebi zbog svega toga', rekla je Cheryl Cole koja je sina dobila u vezi s deset godina mlađim pjevačem, bivšim članom One Directiona, Liamom Payneom.

Sve to izjavila je nakon što su je obožavatelji prozvali zbog 'novog izgleda'. Uz sve to, Cheryl je i drastično skratila kosu, uklonila sve ekstenzije i odlučila se za kratki bob. Samo neki od komentara ljutih obožavatelja bili su: 'Ne znam što je napravila s licem, no loše je', 'Njezina nova pjesma nije loše, no što joj se dogodilo s licem?'.

  • +11
Cheryl Cole i Liam Payne Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Ona je na sve to odgovorila u svom stilu kroz intervju: 'Danas gledate sasvim drugu osobu. Imam osjećaj da sam imala dva života - jedan prije Beara i jedan s Bearom. Uvijek sam bila sramežljiva, no to je sada nestalo. Napokon se osjećam kao žena.'