LUKA PEROŠ

Prošlo je šest godina: Bivši partner Ivane Popović, glumac u popularnoj španjolskoj seriji, emotivnom objavom ganuo mnoge

03.01.2023 u 10:38

Bionic
Reading

Modna dizajnerica i svestrana umjetnica Ivana Popović preminula je u obiteljskoj kući na otoku Krku na Staru godinu 2016. godine u 49. godini od posljedica teške bolesti. Dirljivom objavom, na godišnjicu njezine smrti, prisjetio je se njezin bivši zaručnik Luka Peroš

Ivana Popović je s Lukom Perošem dobila kćer Avu nakon tri godine veze. Premda su prekinuli, ostali su u dobrim odnosima, a o svemu svjedoči i njegova poruka kojom je obilježio tužnu godišnjicu.

'Mama Ivana... volimo te. Šest godina nas čuva i vodi s neba', poručio je na Instagram storyju zvijezda Netflixove hit serije 'La casa de papel'. Na fotografiji koja pokazuje nasmiješenu dizajnericu označio je njihovu kćer Avu i Ivaninu kćer Lunu.

Podsjetimo, Peroš je bio velika podrška umjetnici dok se borila s teškom bolesti i dolazio joj u posjet iz Španjolske. Upoznali su se 2003. na izložbi fotografkinje Mare Bratoš, a kćer Avu dobili su 2004. godine. Nakon toga je u kratkom braku sa slovenskim scenografom Markom Bizovičarom dobila kćer Lunu.

Peroš ne daje intervjue za domaće medije, a 2017. godine je za Story među ostalim izjavio da je 'prošao svih pet faza tugovanja' te da je 'ljut što ljudska rasa nije našla kraj toj bolesti, što se novac troši na gluposti i idiotarije kao što je oružje, a ne na medicinu i lijek za tu pošast 21. stoljeća'.

Pokojna umjetnica je 2012. pričala o njihovom odnosu. Rekla je da je divan i da je alimentaciju za Avu plaćao od prvog dana. Otkrila je da sa suprugom živi u Španjolskoj i 'Lunu vodi k sebi u Barcelonu te da nema njegove žene, ne bi bio toliko dobar jer ga je preoblikovala'. Za Lukinu ženu izjavila je da je 'vrlo poštena i čista' i istaknula da kad ju je Luka upoznao s njom, 'odmah su se svidjele jedna drugoj'.