ZABRINULA JE SVE

Prošlo je pet tjedana, a poznata Spajsica Mel B još se uvijek oporavlja od koronavirusa: 'Ovo nije šala'

07.10.2021 u 15:10

Bionic
Reading

Obožavatelji pjevačice Melanie Brown, koje se mnogi itekako sjećaju kao Mel B, jedne od članice prvog girl benda Spice Girls, itekako su zabrinuti nakon njezinog posljednjeg istupa vezanog uz oporavak od covida

Da njezin oporavak od koronavirusa, kojim se zarazila prije pet tjedana, i dalje traje, pop pjevačica Melanie Brown otkrila je na svom Instagram profilu, objavivši niz fotografija iz nekih ljepših dana, uključujući i puta na Maldive gdje je uživala u privatnoj vili, pozirala u bikinu kao i plivala u oceanu.

'U svojoj glavi sada sam ovdje, no u stvarnosti sam zarobljena u krevetu oporavljajući se od svega što mi je korona donijela', napisala je Mel B.

46-godišnjakinja je kroz hashtagove objasnila kako je prošlo već pet tjedana kao i da 'Covid nije šala'. Mnogi obožavatelji poželjeli su joj brzi oporavak, uz želje da čim prije bude ona stara.

  • +6
Mel B Izvor: Profimedia / Autor: Featureflash Film Archive / Alamy / Alamy / Profimedia

Inače, djevojke iz Spice Girlsa ove su godine proslavile 25. godišnjicu od izlaska njihovog debi albuma 'Spice' koji je preko noći postao apsolutni hit, a njih lansirao na sam vrh svjetske glazbene scene. Povodom te godišnjice 29. listopada će se na tržištu pojaviti proširena verzija albuma, na kojoj će se naći i neke nikada objavljene pjesme.