DOTAKNULA DNO

Razvod ju je slomio: Slavna pjevačica mora na odvikavanje od alkohola i seksa

26.08.2018 u 12:47

Bionic
Reading

Uspješna pjevačica i bivša članica grupe 'Spice Girls', Mel B, skupila je snagu i javnosti priznala kako je odlučila potražiti pomoć zbog ovisnosti o alkoholu i seksu, koje su uslijedile nakon, za nju, 'neopisivo teškog' razvoda od supruga Stephena Belafontea

Bivša spajsica Mel B prijavila se u britansku terapijsku kliniku u kojoj će boraviti od sljedećeg mjeseca, i to nakon što joj je dijagnosticiran postraumatski stres. 43-godišnja pjevačica, kako kaže, želi biti 'bolja verzija sebe' za svoju djecu, 19-godišnju Phoenix Chi Gulzar, 11-godišnju Angel Iris Murphy Brown i šestogodišnju Madison Brown Belafonte, koju je dobila u braku s posljednjih suprugom, Stephenom Belafonteom.

'Vrlo sam iskrena o svom alkoholizmu kojim sam se koristila da zacijelim rane, a to je često način na koji mnogi ljudi nastoje zamaskirati probleme koje zapravo imaju', rekla je pjevačica u izjavi koju prenosi Daily Mail.

'Ponekad je bilo preteško nositi se sa svim tim emocijama koje osjećam. No problem nikada nije bio u seksu ili alkoholu, već se on nalazi ispod svega toga' dodala je pjevačica koja se porocima prepustila nakon što se razišla s dotadašnjim suprugom, filmskim producentom Stephenom Belafonteom, kojemu je pripalo skrbništvo nad njihovom šestogodišnjom kćeri Madison.

Ranije ovog mjeseca sud je donio odluku da Mel B svom bivšem suprugu za troškove suđenja isplati 350.000 dolara, kao i 5.000 dolara alimentacije, a pjevačica je razvod proslavila videom na Instagramu na kojem njezin najbolji prijatelj i frizer trijumfalno pokazuje papire za razvod.

No, čini se kako su za pjevačicu razvod, gubitak skrbništva i prodaja njihova obiteljskog doma bili prevelik teret koji se obrušio na njezina leđa.

Mel B bankrot Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia