DIRLJIVA ŽIVOTNA PRIČA

Prošlo je gotovo 30 godina: Kao djevojčica osvojila je mnoga srca, borila se s ovisnošću, a pogledajte kako danas izgleda 'Kovrčava Sue'

27.12.2020 u 16:00

Bionic
Reading

Bliže se blagdani, a u to vrijeme obično se prikazuju uvijek iste obiteljske komedije među kojima je priča o beskućnicima - kovrčavoj djevojčici i njezinom ocu, sitnom prevaratnu kojeg je utjelovio američki glumac, komičar i glazbenik Jim Belushi. Alisan Porter uvijek iznova oduševi tom svojom ulogom, nakon koje je doživjela nagli krah u karijeri i privatnom životu. No, na sreću, to je razdoblje sada iza nje

Tada 10-godišnja djevojčica Alisan Porter besprijekorno je odradila svoju ulogu budući da je prije nje odigrala nekoliko njih. Mnogi je se sjećaju kako glumi uz Steva Martina i Joaquina Phoenixa u komediji 'Roditelji' te Bette Midler u drami 'Stella'.

Nako uloge Sue dugo nije glumila, a u tinejdžerskim godinama je shvatila da je pjevanje više zanima pa se 2016. godine prijavila u desetu sezonu showa 'The Voice' u kojem je pod mentorstvom Christine Aguilere odnijela pobjedu. Svoj posljednji album objavila je u rujnu 2019. godine.

Bila je ovisna o alkoholu i drogama, a prije nekoliko godina je priznala da je 'čista' od listopada 2007. Danas je 38-godišnja Alisan posvećena svojoj djeci 8-godišnjem Masonu i 6-godišnjoj Ariji, koje je dobila s bivšim suprugom, Brianom Autenriethom.

Kosa joj više nije kovrčava. Posvijetlila ju je, a sada je, sudeći prema fotografijama na Instagramu, najčešće stilizira u blage valove. Potpuno se okrenula glazbenoj karijeri, a održava i satove pjevanja.