mnogi jedva čekaju

Will Smith predstavio trailer reuniona 'Princa iz Bel Aira', a poznat je i datum izlaska

16.11.2020 u 23:10

Bionic
Reading

Popularna američka televizijska serija koja se emitirala od 1990. do 1996. godine doživjet će svoj reunion u obliku specijalne epizode. Will Smith tom prigodom obradovao je obožavatelje objavivši trailer koji prikazuje glumačku ekipu kako se okuplja u dnevnoj sobi obitelji Banks i prisjeća se poznatog sitcoma

Na svom Instagramu profilu glavni junak serije u rujnu je objavio fotografiju sa seta na kojoj pozira s kolegama Alfonsom Ribeirom, Tatyanom Ali, Karyn Parsons, Josephom Marcellom, Daphne Maxwell Reid i DJ Jazzyjem Jeffom. Pored nje je Will Smith tada najavio: Danas je točno 30 godina od našeg debija!. Obitelj Banks uskoro se vraća!'.

Na drugoj fotografiji je pokazao sebe u društvu Janet Hubert, originalne tetke Viv, koju je poslije treće od šest sezona zamijenila glumica Maxwell Reid. Janet i Smith su dugo bili u lošim odnosima jer mu je ona zamjerala što se dok se devedesetih snimala serija, nije založio za kolege kad su se dodjeljivale povišice. Ponovno okupljanje je navodno riješilo nekadašnje nesuglasice.

Smith je među ostalim na Instagramu odao počast i nikad prežaljenog Jamesa Averyja, koji je u seriji glumio njegovog tetka Phila. Glumac je preminuo 2013. u dobi od 68 godina od komplikacija tijekom operacije srca. 'Počivao u miru', napisao je Will Smith u sjećanje.

U traileru na svom Youtube kanalu sada je obznanio da će obožavatelji dugoočekivani specijal moći gledati u četvrtak, 19. listopada na HBO Max. Reunion je snimljen na 30. godišnjicu početka emitiranja serije.

Izvor: Društvene mreže