FRAN OLUJIĆ

Propali brak nije joj poljuljao vjeru u ljubav: Monika Kravić zaručila se za poznatog zagrebačkog odvjetnika

  • Autor: N. Sa.
  • Zadnja izmjena 27.02.2021 18:54
  • Objavljeno 27.02.2021 u 18:17
tportal

Izvor: Pixsell / Autor: Josip Regovic i Marko Lukunic /PIXSELL

Iako nakon razvoda od Marija Mamića, s kojim ima dvojicu sinova, o svom privatnom životu nije htjela pričati, doznalo se kako se nekadašnja televizijska voditeljica nedavno zaručila i to za Frana Olujića, s kojim je u vezi posljednjih godinu dana

Kako je doznala ekipa RTL Exkluziva, Monika Kravić i Fran Olujić sretno su zaručeni. Iako niti jedno od njih dvoje tu vijest nije željelo komentirati, doznaje se kako su zaruke, nakon godinu dana veze, 'pale' tijekom putovanja u tropske krajeve.

'Tajna lijepog izgleda je uvijek unutrašnji mir', izjavila je svojedobno Monika Kravić, koja je mir i spokoj našla upravo u zagrljaju 43-godišnjeg zagrebačkog odvjetnika Frana Olujića, s kojim je sretna nakon propalog braka s Marijem Mamićem.

U bivšem braku Monika je rodila i dvojicu sinova, Jakova i Josipa, koji su joj najvažniji muškarci u njezinom životu i zbog kojih najviše brine. Nikada nije krila da su joj upravo oni sve na svijetu, a sada se sve savršeno poklopilo i na privatnom i na poslovnom planu.

  • +3

Monika Kravić

Izvor: Pixsell / Autor: Borna Filic/PIXSELL

O svom putovanju u tropske krajeve Monika se nije hvalila ni na svom Instagramu, gdje je objavila tek jednu fotografiju na samo Valentinovo, na kojoj je u centru žuti list u obliku srca, a uz koju je napisala:

'Nevjerojatna uspomena s nedavnog putovanja. Ja fotografirala. Baš na taj dan, na dan meni jedne jako važne obljetnice.'