ZAJEDNO U DOBRU I ZLU

Monika Kravić objavila fotografiju staru 17 godina i otkrila svoju srodnu dušu

20.01.2021 u 22:07

Bionic
Reading

Koliko je bliska i povezana od prvog dana bila s Ivonom Perišom, Monika Kravić je potvrdila kada je upravo nju odabrala da joj bude kuma na vjenčanju s Marijem Mamićem. Iako brak nije potrajao, njihovo je prijateljstvo i dalje čvrsto, a nekadašnja voditeljica svojoj je prijateljici ostavila divnu posvetu na svom Instagram profilu

Uz fotografiju nastalu 2004. godine, kada su vodile sasvim druge živote i bile dobro znana lica s malih ekrana, Monika Kravić čestitala je rođendan svojoj bliskoj prijateljici i kumi Ivoni Periši.

'Povratak u 2004. Ovo smo moja srodna duša i ja. I danas smo ovako mlade, sretne i pune života. Sretan ti rođendan najposebnija moja!', poručila joj je Monika Kravić.

Ona i Ivona Periša upoznale su se godinu dana prije negoli je nastala ova fotografija, kada su se obje prijavile u prvi hrvatski reality show Story Super Nova i dospjele do finala. Nakon toga obje su završile kao voditeljica na Novoj TV, no život im je odlučio ispisati druge puteve.

Ivona Periša, djevojački Pandža, udala se za fotografa Marija Perišu te je 2017. godine rodila svoje četvrto dijete - nakon dva sina - Vite i Marka te kćeri Marije Lorete na svijet je stigao još jedan sin, a velika obitelj danas živi u Koprivnici gdje radi kao voditeljica poslova Coolinarike.

  • +6
Monika Kravić Izvor: Pixsell / Autor: Davor Puklavec/PIXSELL

S druge strane Monika Kravić nakon razvoda od Marija Mamića, s kojim je u braku dobila dvojicu sinova, a kuma na vjenčanju im je bila upravo Ivona Periša, postala je realizatorica i kreativna producentica video sadržaja na Narodnom radiju.

Unatoč tome što ne žive ni u istim gradovima, nisu dopustile da kilometri unište njihovo dugogodišnje prijateljstvo.