ŠARENILA NE NEDOSTAJE

U potrazi ste za dekoracijama koje bi osvježile vaš dom? Pogledajte što je pronašla Monika Kravić

28.10.2020 u 12:54

Bionic
Reading

Svake godine, već sredinom listopada pa i ranije neki trgovački centri i trgovine počinju s prodajom božićnih ukrasa, figura, svjećica i svega onog što ljudi vole kupovati pred blagdane. Radijska voditeljica krenula je ovih dana u potragu za dekoracijama, ali ne za sebe

Premda se mnogi protive uranjenom blagdanskom ukrašavanju kao marketinškom triku za privlačenje kupaca, drugi čim prije žele osjetiti čari blagdanske euforije i s nestrpljenjem čekaju trenutak kad će dobiti opravdanje za ukrašavanje svojih prostora. Monika Kravić je odabrala ukrase za novi studio Narodnog radija.

Na svom Instagram profilu u storiesima je pokazala s niz fotografija ovogodišnje ponude u jednoj trgovini i komentirala kako bira ukrase za novi studio radija te je napomenula kako će ukrasi za doma pričekati. No pokazala je što se našlo u njezinim kolicima.

Prije šest godina Monika se odlučila vratiti na male ekrane i to na RTL, no nije se dugo zadržala ondje. Nakon devet godina braka 2017. rastala se od sina Zdravka Mamića koji je ubrzo ljubavnu sreću pronašao s Tijom Jurčić, a ove godine doznalo se kako je i Monika sretna u ljubavi sa zagrebačkim odvjetnikom Franom Olujićem. Nakon razvoda Monika se zaposlila na radiju.