dani sreće

Ponosne mame: U domovima Helene Minić Matanić i Monike Kravić ovog se vikenda slavilo

14.12.2020 u 12:19

Bionic
Reading

U jednoj od rijetkih objava na Instagramu glumica Helena Minić Matanić otkrila je da je najmlađe dijete nje i redatelja Dalibora Matanića proteklog vikenda proslavilo prvi rođendan, a u istom ozračju bila je i obitelj poznate radijske voditeljice čiji je sin Jakov napunio osam godina

Monika Kravić tek nedavno je otvorila profil na društvenim mrežama i premda je svoj privatni dio života uvijek čuvala za sebe, sada je popustila jer je više puta objavila detalje svoje privatnosti. Sada je pokazala kako je njezin mlađi sin Jakov, kojeg je dobila s bivšim suprugom Marijem Mamićem, proslavio 8. rođendan.

'Rađam u prosincu', našalila se uz fotografiju uređenja doma povodom dječjeg rođendana. Balon s brojem 8, natpis 'sretan rođendan' i torta, samo su neki od detalja koje je radijska voditeljica pripremila svom sinu. Osim njega, kreativna video producentica na Narodnom radiju ima i 11-godišnjeg Josipa.

  • +5
Monika Kravić Izvor: Pixsell / Autor: Davor Puklavec/PIXSELL

Helena Minić Matanić nije od onih poznatih mama koja stalno objavljuje fotografije svoje djece niti je pretjerano aktivna na društvenim mrežama, ali je na svom Instagram profilu pokazala preslatkog sinčića Nea koji je proslavio prvi rođendan.

Primila je čestitke od Leone Paraminski, Marijane Batinić, Petre Dugandžić, Marka Cindrića, Senke Bulić, Amara Bukvića, Jelene Veljače, Tihane Lazović i mnogih drugih.

No za razliku od svoje drage, Dalibor Matanić je itekako aktivan. 'On zna da je lijep. on zna da je pametan. Vrhunac roditeljstva je kad stvorite deset puta bolja bića od sebe, a ovaj danas ima 1 godinu i već nas je debelo pomeo. Ako vam smijemo iz našeg ghandijevskog kuta sobe ponizno čestitati prvi rođendan, zahvaljujemo vam godine. Vole vas vaši Max, Lola, mama i tata', uputio je čestitku na društvenim mrežama svom sinčiću uz njegovu fotografiju.