ZA LJUBITELJI MISTERIJA

'Pronađi me' - privlačan i napet triler s Aaronom Paulom u glavnoj ulozi

20.01.2023 u 08:48

Bionic
Reading

Nekoliko razloga za gledanje ovog filmskog dragulja na Pickbox NOW

Pronađi me (Come And Find Me) američki je triler kojeg preporučamo svim ljubiteljima misterija. Na čelu s popularnim američkim glumcem Aaronom Paulom, ovaj privlačan, zadivljujuć i napet triler debitantski je film redatelja i scenarista Zacka Whedona, kojeg dobro poznajemo po serijama poput Fringe i Deadwood.

Aaron Paul u glavnoj ulozi

Na čelu s Aaronom Paulom (Breaking Bad), glumačku postavu čine britanska glumica Annabelle Wallis (Peaky Blinders), Enver Gjokaj (Agents of S.H.I.E.L.D.) i Garret Dillahunt (The Walking Dead, Deadwood, The 4400). Aaron Paul tumači lik simpatičnog dečka Davida, čija djevojka misteriozno nestaje.

Film koji će vas iznenaditi

David (Aaron Paul) i Claire (Annabelle Wallis) u idiličnoj su vezi koja završi Claireinim iznenadnim i tajanstvenim nestankom. Iako je David u šoku kad sazna da Claire ima tajnu prošlost, krene u potragu koja uskoro postane nepredvidiva i opasna, a David će morati riskirati sve kako bi je opet vidio. Igrajući se žanrovima, na rubu između drame i trilera, ovaj film zaista je poseban i intrigantan. Koristeći se flashbackovima, saznajemo sve o našim likovima, zbog kojih će vam se probuditi vjera u ljubav (ili, ako već u nju vjerujete, učvrstiti).

Zabavan i dirljiv, s elementima misterija i napetim scenarijem, ovaj je film pravi filmski dragulj kojeg preporučamo svima.

Ovo je privlačna priča o čovjeku koji otkriva da njegova djevojka/ljubav njegovog života nije nimalo nalik osobi za koju je mislio da jest dok pokušava riješiti misterij njezina iznenadnog nestanka. Uvodna scena filma, u kojoj se čini da lik Aarona Paula uhodi/prati Claire (Annabelle Wallis) s autobusne stanice, postavlja iluzije i prijevare koje dolaze, a filmski obrati ne razočaravaju. David i Claire prolaze ne samo kroz trenutke ekstremne akcije i nasilja, već i kroz trenutke zaljubljivanja mladog para.

S fantastičnim Aaronom Paulom u glavnoj ulozi, ne propustite pogledati ovaj ljubavni triler na Pickbox NOW!