ISABELLA I CONNOR

Nakon višegodišnje šutnje, Nicole Kidman napokon je odlučila progovoriti o bolnoj temi

  • Autor: N. Sa.
  • Zadnja izmjena 09.11.2018 20:20
  • Objavljeno 09.11.2018 u 20:20
Nicole Kidman

Nicole Kidman

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

I dok o svom sadašnjem braku, s Keithom Urbanom, i njihove dvije kćeri govori bez zadrške, kada je riječ o njezinom prošlom životu, Nicole Kidman poprilično je škrta na riječima. Tako je tek nedavno progovorila o svom prvom braku, onom s holivudskom zvijezdom, nakon čega se odvažila i prvi puta, nakon dugo godina, odlučila ispričati i sve o svom odnosu sa kćeri i sinom koje je posvojila zajedno s Tomom Cruiseom

Kada je riječ o njezinom braku s Tomom Cruiseom i njihovo dvoje posvojene djece, Isabellom i Connorom, za australsku glumicu Nicole Kidman to je tema koju nerado otvara. Ipak, nakon godina šutnje, sada je ipak odlučila progovoriti o odnosu s njima.

  • +20
  • +17

Nicole Kidman

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Te odnose moram zaštiti, ali znam da bih za svoju djecu dala svoj život, jer to je moja svrha', rekla je u posljednjem intervjuu 51-godišnja glumica. Budući da je nakon razvoda i sama odustala od scijentologije, sve se promijenilo, osobito jer su 25-godišnja Bella i 23-godišnji Connor i dalje vjerni sljedbenici te crkve.

'Odrasli su ljudi i mogu sami za sebe donositi odluke. Njihov je odabir da budu scijentolozi, a meni, kao njihovoj majci, posao je da ih volim. Mislim da sam primjer tolerantne osobe i vjerujem u to da bez obzira koji izbor tvoja djeca imala, majka je tu da ih voli. Ja sam tu za njih. Posao roditelja je da im uvijek pruža bezuvjetnu ljubav.'

Da se otuđila od svoje djece, nije tajna, a mnogi su joj zamjerali i to što je na dodjelama nagrada, u govorima zahvale, jedino zahvaljivala kćerima koje je dobila u drugom braku - 10-godišnjoj Sunday Rose i sedmogodišnjoj Faith Margaret. Navodno je razlog taj što je ona napustila Scijentološku crkvu, a u strahu od njih i da joj ne unište do kraja i malo tog odnosa s djecom, odlučila ih je ne spominjati.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!