BOLNA RAZDVOJENOST

Nicole Kidman pati za usvojenom djecom

22.12.2010 u 10:43

Bionic
Reading

Djeca koju je australska zvijezda usvojila u braku s Tomom Cruiseom ipak su nakon njihova razvoda 2001. odlučila ostati s ocem

Nicole Kidman izrazila je žaljenje što su djeca koju je usvojila dok je bila u braku s Tomom Cruiseom odlučila nakon njihova rastanka živjeti s ocem umjesto s njom. 43-godišnjakinja je odgajala 18-godišnju Isabellu i 15-godišnjeg Connora te nije htjela osporavati njihovu odluku, izjavivši:

'Žive s Tomom. Više bih voljela da su s nama, ali što da radim?'

Djeca su ostala s Cruiseom 2001. kad je okončan njegov desetogodišnji brak s australskom glumicom. U intervjuu prije tri godine Cruiseova sadašnja supruga Katie Holmes priznala je da su je djeca počela nazivati mamom nakon dvije godine zajedničkog života.

'Njegova djeca su nevjerojatna. Vrlo su pametni i dragi. Bila sam neizmjerno sretna kad su me počeli nazivati mamom', objasnila je Katie Holmes.

Iako je Nicole Kidman teško podnosila razdvojenost od djece i njihov stalni boravak u Los Angelesu s ocem, tvrdi da je rođenje kćerkice Sunday Rose koju je dobila u braku s pjevačem Keithom Urbanom ipak ublažilo bol.

'Prekrasno je u 43. godini imati dvoipolgodišnju bebu!', rekla je glumica, koja je unatoč udaljenosti ostala u kontaktu sa starijom djecom i za njih ima samo riječi hvale. 'Zdravi su i normalni i predivne su osobe.'