OPTIMIZAM JU NE NAPUŠTA

Produženi vikend kakvom se nije nadala: Nataša Janjić Medančić završila na hitnoj operaciji

06.06.2021 u 19:51

Bionic
Reading

Poput brojnih Hrvata, popularna splitska glumica sa svojom obitelji odlučila je uživati u produženom vikendu na Jadranu, no njezino uživanje ubrzo se pretvorilo u noćnu moru o kojoj je obavijestila svoje brojne pratitelje na Instagramu

Kraj produženog vikenda glumica Nataša Janjić Medančić neslavno je dočekala u bolničkom krevetu splitskog KBC-a Križine.

Nakon kalvarije na autoputu s dvoje mališana te konačnog dolaska u rodni Split s obitelji, glumica je otkrila kako je jedan od njezinih mališana dobio temperaturu zbog koje je morala posjetiti pedijatricu i dežurati u noćnim satima, a ubrzo je i za sebe morala potražiti liječničku pomoć.

Kako je otkrila na Instagramu fotografijom iz bolničkoga kreveta, završila je na hitnoj operaciji zbog bubrežnog kamenca, no usprkos svemu optimizam ju ne napušta. 

'Ovim putem veliko hvala svim liječnicima, sestrama i ostalom medicinskom osoblju KBC-a Križine u Splitu na divnom tretmanu', zaključila je svoju posljednju objavu na Instagramu, a brojni pratitelji zaželjeli su joj brz oporavak. 

  • +2
Nataša Janjić Medančić Izvor: Pixsell / Autor: Danijel Berkovic/PIXSELL