KAJA I TONI

Kako izgleda svakodnevica roditelja s malom djecom jednom je fotografijom dočarala Nataša Janjić Medančić

20.05.2021 u 12:00

Bionic
Reading

Svaka osoba koja je ikada iskusila čari roditeljstva zna da je pravi izazov imati u kući jednogodišnjake i dvogodišnjake, koji još uvijek nisu sasvim samostalni, ali su u većini slučajeva poprilično tvrdoglavi u ostvarivanju svih svojih nauma. A kako to izgleda kada imate dvoje djece u toj dobi, s malom dobnom razlikom, pokazala je domaća glumica

Na svom Instagram Storyju, uz duhovit izraz lica, snimajući selfie sa svojim malim nasljednicima, Nataša Janjić Medančić je napisala: 'Kad nju držim, mora doći i on u krilo!'

Time je zapravo na najkraći način objasnila kako izgleda život s dvoje male djece. Naime, u braku s liječnikom ortopedom Nenadom Medančićem, glumica Nataša Janjić Medančić prvo je u veljači 2019. godine rodila sina Tonija, a ni godinu i pol kasnije stigla im je i kćerkica Kaja.

A da je dvogodišnji Toni silno vezan uz majku, ali i pomalo ljubomoran na mlađu seku Kaju, Nataša je otkrila upravo ovom fotografijom, na kojoj se 'ugurao' u njezino krilo kada je ona uzela u naručje kćerkicu.

  • +2
Nataša Janjić Medančić Izvor: Pixsell / Autor: Danijel Berkovic/PIXSELL

Inače, obitelj Medančić nedavno se preselila u novi obiteljski dom, no točnu lokaciju istog zna tek njihova najbliža obitelj i prijatelji.