IZAZOVI RODITELJSTVA

Da majčinstvo nije uvijek idila, dobro zna Nataša Janjić Medančić: 'Pobijedila sam! Tijelo je na izmaku snaga, ali konačno spavaju'

18.05.2021 u 11:05

Bionic
Reading

Kad se unutar dvije godine dobije dvoje djece, za roditelje je to i fizički i psihički izazov. I dok mnogima Instagram služi kako bi se prikazali u najboljem mogućem svjetlu, domaća glumica tu i tamo podsjeti da je život ipak nešto drugo - i da ima savršenih, ali i kaotičnih situacija u majčinskoj svakodnevici

Svaka majka zna da je majčinstvo najljepši i najteži posao na svijetu. No, neke se ipak libe podijeliti činjenicu da ih vlastita djeca katkad dovedu do 'ludila'. Ne i Nataša Janjić Medančić koja je opisala novu živopisnu crticu sa svojim mališanima.

'Pobijedila sam! 2:0! Oboje okupani, siti, jedno u prvoj rundi palo, drugo u desetoj, stan u totalnom neredu, tijelo na izmaku snaga, ali konačno spavaju! U pobjedničkom stožeru provjeravaju se posljednji rezultati prije slavlja uz Netflix', napisala je glumica. Kao i do sada i druge majke su komentirale svoje (slične) situacije.

Sa suprugom Nenadom Medančićem, ortopedom, odgaja sina Tonija i kćer Kaju koju je rodila svega godinu i pol nakon što je prvi put rodila. Prije nekoliko dana Splićanka je javnosti obznanila da je pronašla novi dom za svoju četveročlanu obitelj, no samo su najbliži prijatelji znaju gdje se seli.