PRIORITET BRAČNOG PARA

Princ Harry i Meghan Markle spremni za novu ulogu, žele djecu čim prije

07.06.2018 u 10:39

Bionic
Reading

Nakon što su pred 600 – tinjak gostiju u dvorcu Windsor izrekli sudbonosno 'da', princ Harry i Meghan Markle složili su se u još nečemu. Zajedno žele zasnovati obitelj, a planiraju to što je brže moguće

Princ Harry i Meghan Markle nadaju se da će čim prije postati roditelji i zasnovati obitelj.

'Imati djecu definitivno je njihov trenutni prioritet', rekao je za američki UsWeekly izvor blizak kraljevskom paru te dodao: 'Žele zasnovati obitelj odmah i pokušat će to ostvariti što je moguće prije.'

  • +6
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Inače, par je već nekoliko puta tijekom službenih događanja dao naslutiti kako se vesele prinovi i budućim nasljednicima. Tijekom jednog posjeta dječjoj ustanovi u ožujku pred Meghan je na stolu bio cijeli niz proizvoda za bebe, na što je onda rekla: 'Sigurna sam da će nam to u jednom trenutku sve trebati', dok se Harry veselo osmjehnuo.

Da imaju iste zamisli i poglede na budućnost vidjelo se već i pri objavi zaruka kada su u prvom službenom intervjuu kazali da su se usuglasili kako žele djecu nakon što uplove u bračnu luku.

  • +29
Meghan Markle i princ Harry Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Pred novopečenim vojvodama od Sussexa sada je mnogo obveza, a najviše pritiska je na 36-godišnjoj Meghan koja prolazi kroz šestomjesečni tečaj učenja kraljevskih protokola, manira i povijesti kako bi se što bolje uklopila u monarhiju i kvalitetno obavljala svoju zadaću kao vojvotkinja.

  • +27
Princ Harry i djeca Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Novopečeni supružnici navodno su trenutačno na medenom mjesecu, čiju su lokaciju, usprkos velikom interesu medija i javnosti, uspjeli održati tajnom.