JAMES MIDDLETON I ALIZEE THEVENET

Procurili novi detalji tajnog vjenčanja: Kate Middleton držala se po strani, ne želeći ukrasti pozornost

14.09.2021 u 12:54

Bionic
Reading

Iako se možda činilo nemogućim, Kate Middleton i princ William uspjeli su u najvećoj tajnosti otputovati u Francusku, kako bi prisustvovali vjenčanju njezinog mlađeg brata, a tamo su uspjeli i u tome da se drže po strani i ne privlače previše pažnje, kako ne bi ‘ukrali pozornost’ namijenjenu Jamesu i lijepoj Alizee

Kako su otkrili mještani gradića Bormes-les-Mimosas, gdje je proteklog vikenda održano tajno vjenčanje Jamesa Middletonea i Alizee Thevenet, vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea nisu se po ničemu isticali među ostalim uzvanicima. Kate Middleton i princ William uspjeli su bez puno pompe stići na sam jug Francuske, a njihovo privatno putovanje uspjelo je ostati tajna i u Velikoj Britaniji.

Njihova želja ne treba nikoga čuditi, kad se zna da je ovo doista bilo slavlje za obitelj, kojem su Cambridgeovi prisustvovali u privatnom aranžmanu.

Jedino što im je bilo važno je da ne ukradu pozornost sa glavnih zvijezda toga dana - mladenaca Jamesa Middletonea i Alizee Thevenet.

‘Princ William i Kate su bili među uzvanicima, no jednostavno nisu željeli ‘ukrasti show’ sa mladenaca’, otkrio je izvor i dodao da je među uzvanicima bila i dobro raspoložena Pippa Middleton.

Kako je otkriveno, vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea s djecom su stigli privatnim avionom od Hyèresa, odakle su se potom uputili na imanje obitelji Thevenet, gdje je održano vjenčanje.

Za Kate Middleton ovo je bilo neponovljivo iskustvo u posljednjih desetak godina, budući da je napokon dobila priliku barem na jedan dan biti Catherine Middleton, djevojka čiji se mlađi brat udaje, a ne supruga budućeg britanskog kralja.

  • +7
Alizée Thevenet Izvor: Profimedia / Autor: EliotPress / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Prema pisanju britanskog Daily Maila, princ William nije bio u službenoj uniformi niti s nikakvim kraljevskim obilježjima, već u jednostavnom bež odijelu, dok je Kate nosil dugu, svijetlozelenu haljinu.

Izuzetno se pazilo da sigurnost bude na visokom nivou, i to ne samo zbog Kate i Williama, već i njihovo troje djece.