ODUŠEVILA TRANSFORMACIJOM

Procurile fotografije s filmskog seta: Ovako izgleda Kristen Stewart u ulozi princeze Diane

26.02.2021 u 23:00

Bionic
Reading

Američka glumica Kristen Stewart, koja se proslavila ulogom u vampirskoj franšizi 'Sumrak saga', prihvatila je ulogu u filmskom projektu naslova 'Spencer' a u kojemu utjelovljuje lik neprežaljene britanske princeze Diane

Iako je vijest da će utjeloviti jednu od najvećih modnih ikona s kraljevskih dvora, neprežaljenu Lady Di, dočekana s podijeljenim reakcijama javnosti, nakon objave prve fotografije sa seta filma uspjela je ušutkati dežurne kritičare.

Film 'Spencer', u kojem Kristen Stewart utjelovljuje britansku princezu Dianu, djelo je čileanskog redatelja Pabla Larraina koji je zanimanje svjetske javnosti privukao filmom 'Jackie' o bivšoj američkoj prvoj dami, a koju je u njegovu uratku utjelovila oskarovka Natalie Portman.

Scene iz njegova filma o princezi Diani trenutno se snimaju u Njemačkoj, a na filmskom setu 30- godišnja Kristen Stewart dežurnim paparazzima nije uspjela proći ispod radara.

Kristen Stewart na setu filma 'Spencer' Izvor: Profimedia / Autor: firo / Sebastian El-Saqqa / Avalon / Avalon Editorial / Profimedia

U objavljenim fotografijama, zvijezda vampirske franšize 'Sumrak saga' nosi plavu periku po uzoru na prepoznatljivu frizuru princeze Diane i karirani sako koji bi trebao nalikovati onom s potpisom dizajnerice Catherine Walker, a koji je Lady Di nosila tijekom posjeta Francuskoj u studenom 1988. godine.

Prema IMDB-ju, redatelj Pablo Lorrain uprizorit će događaje s kraja 1991. godine – vrijeme kada je Dianin brak s princom Charlesom bio na klimavim nogama. Tijekom navedenog razdoblja, točnije božićnih praznika s članovima kraljevske obitelji, Diane je donijela odluku o razvodu.

  • +4
Princeza Diana i princ Charles Izvor: Profimedia / Autor: UPPA/Photoshot / Avalon Editorial / Profimedia

'Film 'Spencer' je zaron unutar emocionalne mašte o tome tko je Diana bila na ključnoj prekretnici u svom životu. Predstavlja fizička tvrdnju o zbroju njezinih dijelova koja započinje njezinim imenom; Spencer. Mučan je napor da se vrati sebi, jer Diana nastoji zadržati ono što joj ime Spencer znači', izjavila je Kristen Stewart o filmu koji će svjetlo dana ugledati ove jeseni.