MEZIMICA HARPER

David Beckham ovim je potezom jasno pokazao da je ona centar njegovog svijeta

04.10.2023 u 13:09

Bionic
Reading

Zbog sinoćnje premijere Netflixovog dokumentarca o legendarnom nogometašu Davidu Beckhamu, na okupu je bila cijela obitelj Beckham, predvođena Davidom i Victorijom, ali i njihovo četvero djece

Njihov odnos odavno je tema javnosti, osobito što se bivši nogometaš David Beckham ne libi poljubiti u usta svoju 12-godišnju mezimicu Harper Seven. Poznato je da to redovito snima i potom objavljuje na društvenim mrežama, što potom postaje glavna tema u medijima koji pak tada raspravljaju je li takvo što primjereno između oca i kćeri ili ne.

Stoga ne treba čuditi da se njihova zajednička pojavljivanja uvijek pomno prate, a iznimka nije bila ni sinoćnja premijera dugoočekivanog Netflixovog dokumentarca o Beckhamovom životu. Na crveni tepih 48-godišnji je David Beckham stupio sa cijelom svojom obitelji - suprugom Victorijom, sinovima Brooklynom (24), Romeom (21) i Cruzom (18), snahom Nicolom Peltz i budućom snahom Mijom Regan, a za ruku je cijelo vrijeme držao svoju jedinu kćer, Harper Seven.

Obiteljska mezimica za premijeru je odjenula dugu nježnoružičastu haljinu, pomalo sramežljivo se smiješeći fotografima. No, straha nije bilo jer ju je otac cijelo vrijeme ili držao za ruku ili nježno obgrlio oko ramena.

Harper Seven i David Beckham Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Trenutak koji će biti posebno upamćen je onaj kada je tijekom razgovora s uzvanicima Beckham nježno zagrlio Harper Seven i utisnuo joj poljubac u čelo, što je ponovno izazvalo rasprave.