ŠTO KAŽE KATE?

Prljavi ples princa Williama: Ovime je nadmašio i razuzdanog brata

16.03.2017 u 11:20

Bionic
Reading

Nakon što su se pojavile snimke na kojima princ William pomalo smiješno pleše na pjesmu 'I've Got 5 On It', stigle su i nove. Na njima britanski prijestolonasljednik pleše u društvu dviju atraktivnih dama, prilično neprilično za jednog princa. Što će na sve reći kraljica Elizabeta, ali i njegova supruga Kate Middleton, vjerojatno će se vrlo brzo doznati

Britanski turisti ostali su zapanjeni u malom noćnom klubu u švicarskom skijalištu Verbieru kad su snimili britanskog prijestolonasljednika kako pleše s dvije atraktivne djevojke. Nakon smiješnog plesa na pjesmu 'I've Got 5 On It', pojavile su se i snimke na kojima 34-godišnji princ William pleše u društvu žena, od kojih je jedna australska manekenka Sophie Taylor. U jednom trenutku Taylor skida s glave svoj kaubojski šešir i stavlja ga princu na glavu.

Ples princa Williama s atraktivnim djevojkama Autor: Youtube

Katie Nicholl, koja dobro poznaje kraljevski protokol i obitelj, izjavila je za britanski The Sun: 'Ne treba puno za zaključiti da će Kate biti pogođena zbog snimki na kojima princ stavlja ruke na struk druge žene dok pleše.' Naravno da su očevici odmah iskoristili priliku kada su shvatili tko je muškarac pored njih te su sve snimili svojim mobitelima.

'Morao sam sve snimiti mobitelom, jer tko bi mi vjerovao da sam mu takvo što ispričao? Zvuči nevjerojatno kada vam netko priča da princ s nepoznatom atraktivnom djevojkom u sitnim noćnim satima tako pleše, a u blizini nema ni naznake pratnje osiguranja', rekao je očevidac.

Nove snimke plesa princa Williama Autor: Youtube

Izjavu novinarima dala je i konobarica u lokalnom restoranu koja je otkrila kako je William s prijateljima pozvao konobare da im se pridruže u ispijanju bombica Jägermeister. Nakon nezaboravnog provoda, princ se vratio kući svojoj supruzi Kate Middleton i njihovo dvoje djece.

Nikome nije jasno što se zapravo dogodilo s princom budući da se godinama on i Kate trude zadržati imidž dostojan kraljevske obitelji. Njegovo razulareno ponašanje i ispijanje pića i tulumarenje u društvu atraktivnih djevojaka zasigurno će imati veće posljedice.