najljepši poklon za njega

Priznao je da je zaljubljen: Zdravku Škenderu tajanstvena žena vratila osmijeh na lice, ali i vjeru u ljubav

22.12.2020 u 11:34

Bionic
Reading

Poznatog šibenskog pjevača ove godine je zadesila velika tragedija. S javnosti je u siječnju podijelio tužnu vijest o smrti svog 39-godišnjeg sina Tomislava. No, utjehu i radost u život donijela mu je nova ljubav, koja je bila, kazao je - na prvi pogled

Godinama nakon rastave od supruge Anđelke, Zdravko Škender bio je sam, ali se sada to promijenilo. 'Samo ću vam reći da je lijepa, jednostavna i duhovita. Bila je to ljubav na prvi pogled, najljepši poklon za mene. Dogodila se ljubav između nas dvoje, ali ne bih više o tome', otkrio je Zdravko Škender u IN Magazinu Nove TV.

  • +3
Zdravko Škender Izvor: Pixsell / Autor: Borna Filic/PIXSELL

Glazbena legenda priznala je kako će Božić ipak dočekati sam s obzirom na ograničena putovanja usred pandemije. Upravo zato i njegova skladba koju je nedavno predstavio - 'Božić bez tebe' ima dublje značenje, a Škender je siguran da će se mnogi ljudi pronaći u njoj. Kaže da je to životna, ljubavna pjesma u kojoj je prepoznao sebe i istaknuo kako bi najviše volio blagdane provesti u društvu obitelji i svoje unučice Laure.

Izvor: Društvene mreže

Nedostaju mu koncerti i publika. 'Fale mi koncerti, fali mi publika i moram priznati da jako teško podnosim ovu situaciju, kao i sve ostale moje kolege. Upravo sam dobio poziv i za veliku turneju po Kanadi za koju vjerujem da će se ostvariti', pohvalio se.

Njegovi albumi dosezali su dijamantnu tiražu, nastupao je po Hrvatskoj i svijetu, a posljednjih se godina potpuno povukao iz javnog života, no ne i iz glazbe. Nosio se, kako je izjavio, s vrlo teškim životnim razdobljem. Naime, nakon raspada braka, šibenskom pjevaču preminuli su majka i brat, no vrhunac patnje doživio je početkom ove godine, kad mu je iznenada preminuo 39-godišnji sin Tomislav.