NAJTEŽI ŽIVOTNI TRENUCI

Velika tuga u obitelji poznatog pjevača: Iznenada preminuo sin Zdravka Škendera

22.01.2020 u 10:09

Bionic
Reading

Tužnu vijest o odlasku 39-godišnjeg sina Tomislava, koji je iznenada preminuo prošlog petka, popularni Šibenčanin Zdravko Škender podijelio je na društvenoj mreži

'U dubokoj boli javljamo svim rođacima, prijateljima i znancima tužnu vijest da je naš dragi otac, sin i brat, gospodin Tomislav Škender preminuo u petak 17. siječnja 2020. u 39. godini života. Ispraćaj dragog pokojnika bit će u četvrtak 23. siječnja u 11.20 sati na krematoriju na Mirogoju', stoji u osmrtnici koju je Zdravko Škender objavio na svom službenom profilu na Facebooku.

'Sin je izrazito glazbeno talentiran za elektroničku glazbu i svira odlično gitaru, ali neprofesionalno. Ipak, nikada nisam imao želju da se djeca bave mojim poslom jer je vrlo težak. Žao mi je ako sam im ponekad uskratio ljubav jer sam izbivao iz kuće zbog nastupa', izjavio je ranije pjevač. Sina Tomislava i kćer Kristinu dobio je u braku sa suprugom Anđelkom.

Prije nekoliko godina Zdravko Škender potpuno se povukao iz medija. Kontakt s publikom održavao je uspješnim koncertima po regiji i inozemstvu, no vijesti o njima nisu baš dopirale do hrvatske javnosti.

'Zapravo, sad mogu reći da sam hrabro prebrodio teške prepreke u životu, boreći se iz dana u dan. Znalo mi je biti užasno teško, plakao sam zbog toga, no nisam se predavao i opstao sam jedino i isključivo zahvaljujući mojoj publici. Publika me vratila u život svojom energijom i ogromnom količinom ljubavi koju mi svakodnevno upućuje, kako preko društvenih mreža, tako i na svim koncertima', izjavio je Zdravko Škender za Jutarnji list.