ČEMU SADA TO?

Priyanka Chopra ne prestaje otkrivati detalje o vjenčanju Meghan Markle i princa Harryja

07.05.2018 u 11:31

Bionic
Reading

Do kraljevskog vjenčanja godine 19. svibnja ostalo je malo manje od dva tjedna, a bliska prijateljica buduće članice kraljevske obitelji, poznata glumica Priyanka Chopra, ne prestaje otkrivati detalje javnosti

Prijateljice su nešto više od tri godine, a Meghan Markle možda će i požaliti što se toliko zbližila s indijskom glumicom Priyankom Choprom. Gostujući u showu Andyja Cohena, 'Watch What Happens Live', Priyanka nije mogla odoljeti da ne progovori još jednom o skorašnjem kraljevskom vjenčanju.

Igrajući igru 'Spill the Royal Tea' s voditeljem, Priyanka Chopra otkrila je poseban detalj - Meghan Markle nije mogla zadržati suze kada je pronašla vjenčanicu iz svojih snova.

Priyanka Chopra kod Andyja Cohena Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Osim toga, priznala je da je za zaruke budućeg kraljevskog para znala prije negoli je javnost doznala za njih, iako još uvijek nije upoznala Harryja, niti je kupila haljinu za vjenčanje ili poklon mladencima.

Jedino što sa sigurnošću zna reći je da 19. svibnja ove godine neće biti djeveruša svojoj prijateljici. 'Zaista sam uzbuđena zbog nje i njezinog dana iz snova. To neće promijeniti živote samo njima, već cijelom svijetu.'

  • +17
Meghan Markle i princ Harry Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Čiju će vjenčanicu na kraju nositi, još se uvijek ne zna, no neka poznata dizajnerska imena već se tjednima povlače po medijima - tu je Erdem, čije kreacije itekako voli i rado nosi, Ralph & Russo, čiju je haljinu nosila na službenim zarukama, potom izraelska dizajnerica Inbal Dror, koja je otkrila za People da je dobila zahtjev Kensingtonske palače da skicira vjenčanicu, ali i Sarah Burton za kuću Alexander McQueen, čiju je vjenčanicu na svom vjenčanju nosila Kate Middleton.