NA PUT BEZ BLIZANACA

Privatnim avionom na jug Francuske stigli su Amal i George Clooney i to u zanimljivom društvu

06.06.2022 u 22:14

Bionic
Reading

Nakon što je navodno snimio imanje koje namjerava kupiti i nije mu problem za isti izdvojiti 7 milijuna funti, George Clooney stigao je privatnim avionom na jug Francuske kako bi se upustio u pregovore. Na put je poveo svoju lijepu suprugu, odvjetnicu Amal Clooney, koja ga može i pravno savjetovati, ali i dugogodišnjeg prijatelja i poslovnog partnera Randea Gerbera

Paparazzi na jugu Francuske danas su trljali ruke, kada su dobili dojavu da će na obližnji aerodrom stići holivudski par Amal i George Clooney. Supružnici Clooney stigli su privatnim avionom i to u društvu Randea Gerbera i njegove supruge Cindy Crawford, a nakon izlaska iz aviona, privatnim su se automobilom, koji ih je već čekao, uputili prema Grand-Hotel du Cap-Ferrat u Saint-Jean-Cap-Ferratu.

61-godišnji glumac za putovanje je odabrao traperice i običan crni T-shirt, dok je njegova supruga, kao i uvijek, blistala. Odjevena u haljinu boje fuksije s jednim rukavom, 44-godišnja Amal Clooney pokazala je kako se i na putovanju avionom može biti stajliš.

Haljinu je u struku stegnula smeđim remenom, a u istoj su boji bile torba na ramenu kao i popularne Hermesove natikače. Nasmijana i dobro raspoložena, Amal je iz privatnog aviona izašla raspuštene kose i sa sunčanim naočalama na licu.

  • +3
Amal i George Clooney Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Inače, navodni razlog njihovog dolaska na sam jug Francuske krije se u navodnoj kupovini nove nekretnine, odnosno imanja, po cijeni od 7 milijuna funti, a koje se nalazi nedaleko od imanja i dvorca Miraval, u vlasništvu Brada Pitta.

George Clooney i Rande Gerber prijatelji su više od 30 godina, a zajedno su osnovali i kompaniju koja se bavila proizvodnjom i prodajom tekile, koju su 2017. prodali za 700 milijuna dolara, ali i dalje sudjeluju u poslovnim odlukama.

Na ovo putovanje Clooneyjevi nisu poveli svoje blizance Ellu i Alexandera.