dobar izbor

Vjerujte provjerenom stilu Amal Clooney: Točkice su modni trend sezone, a baš svi želimo jednu takvu haljinu u ormaru

12.05.2022 u 09:39

Bionic
Reading

Uvijek elegantna, odjevena u savršene modne komade i sa istančanim znanjem kako u baš svakoj prigodi izgledati chic – Amal Clooney modna je ikona čiji se stil doista isplati kopirati, a sudeći prema svemu, ako još nište, krajnje je vrijem da za ovu sezonu nabavite haljinu na točkice

Točkice nikad ne izlaze iz mode, baš kao što Amal Clooney u modnim izborima nikada ne griješi. Odvjetnica, koja je u braku s holivudskom zvijezdom Georgeom Clooneyjem od 2014. godine, uvijek je dotjerana, bez obzira na priliku. Bilo da se radi o klasičnim trapericama u kombinaciji sa sakoom za večernji izlazak ili pak o profinjenim odijelima i haljinama koje prošeta na crvenom tepihu, ova 44-godišnjakinja uvije izgleda tako sjajno.

Naravno, uz mudro odabrane modne komade, ključni dodatak su očaravajuća karizma i samopouzdanje. No, Amal osim sjajne aure, karakterizira istančan osjećaj za stil. Kada su u pitanju modni trendovi , ona je uvijek u korak ispred. Stil ili bolje rečeno uzorak koji je sada ponovno otkrila su točkice, a u njezin stajling zaljubit ćete se na prvi pogled.

  • +5
Amal Clooney Izvor: Profimedia / Autor: GHOST / Shutterstock Editorial / Profimedia

U New Yorku uspješna odvjetnica viđena je u elegantnoj kombinaciji sakoa i suknje, a ova inače klasična crna Diorova kreacija imala je poseban dodatak koji ju je odmah učinio upečatljivim – točkice koje su decentno prekrivale usku pencil suknju i elegantni sako kratkih rukava.

Inače, modne komade s točkicama je vrlo lako kombinirati, a kako se radi o uzorku koji doista govori sam za sebe, potrebno je izbjegavati upadljive modne dodatke te se držati onih klasičnih i nenametljivih. Klasični dodaci u crnoj boji kao što su velike sunčane naočale, torbica s ručkom i klasične salonke koje je odabrala Amal pun su pogodak. A za nešto ležerniji izgled možete posegnuti i za japankama , malom torbicom s crnim detaljima i crnim sunčanim naočalama koji predstavljaju savršeni spoj.

  • +5
Haljine s točkicama Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije