PRISTAJE JOJ SAVRŠENO

Crvena je njezina omiljena boja: Haljine cvjetnog uzorka hit su i ovog proljeća, a evo koji je model odabrala Amal Clooney

24.05.2022 u 19:03

Bionic
Reading

Poznata odvjetnica i supruga holivudskog glumca Georgea Clonneyja, Amal Clooney, uistinu se pobrinula da njezino pojavljivanje na crvenom tepihu dodjele nagrada The Prince's Trust ne prođe nezamijećeno

Ona je odvjetnica za ljudska prava, supruga Georgea Clooneyja i majka blizanaca Alexandera i Elle, ali i zvijezda svakog crvenog tepiha na kojem se pojavi. 44-godišnjoj Amal Clooney ovoga je puta društvo pravila njezina majka Baria Alamuddin, stoga ne čudi da su dvije dame privukle svu pozornost medija.

Lijepa Amal stigla je na dodjelu nagrada u Londonu odjevena u usku crveno-bijelu haljinu cvjetnog uzorka, koja je savršeno isticala njezinu vitku figuru, ali se i odlično uklopila uz njezinu put i tamnu kosu. Cvjetni uzorak, kao i crvena boja, inače su omiljene u ormaru Amal Clooney, stoga ne čudi da je još jednom posegnula za provjerenom kombinacijom.

  • +7
Amal Clooney Izvor: Profimedia / Autor: Justin Ng / Avalon / Profimedia

Uz haljinu bez naramenica iskombinirala je bijele salonke i clutch torbicu u istoj boji, a na usne je nanijela jarko crveni ruž. Njezina majka odlučila se zaigrati na kartu kontrasta, pa je uz kćer zablistala u bijeloj kombinaciji - hlačama i lepršavom topu dugih rukava koji pada na rame.

Prošlo je već neko vrijeme otkako smo posljednji puta vidjeli Amal Clooney vidjeli na crvenom tepihu, a ova kombinacija podsjetila nas je koliko njezina pojavljivanja i odjevne kombinacije, koje mahom odišu elegancijom, obožavamo.