MIRAN ŽIVOT NA FLORIDI

Prošla su tri mjeseca od njihovog odlaska iz Bijele kuće: Evo gdje su sad članovi obitelji Trump

04.05.2021 u 06:32

Bionic
Reading

Predsjednički mandat Joea Bidena odbrojio je prvih sto dana, a bivša prva obitelj Amerike cijeli taj period živi relativno mirnim životom na Floridi

Donald Trump

Bivši predsjednik napustio je Washington 20. siječnja, a osim govora na konferenciji Republikanske stranke na Floridi i povremenog pojavljivanja u konzervativnim medijima, prilično je samozatajan. Djelomično se to može pripisati i njegovom uklanjanju s društvenih medija, uključujući Twitter i Facebook.

Iako 74-godišnji Trump često šalje izjave o aktualnim događanjima bivšim medijskim saveznicima poput Seana Hannityja s Fox Newsa, noviji izvještaji CNN-a i časopisa People navode kako njegov život u Mar-a-Lagu u Palm Beachu više nalikuje onom mnogih bogatih umirovljenika iz južne Floride.

Prema CNN-u, Trumpovi su dani ispunjeni redovitim partijama golfa, ležernim ručkovima i sastancima sa zakonodavcima Republikanske stranke. Dosta vremena provodi i u praćenju vijesti putem TV-a i novina te razmišljanju o mogućem ponovnom ulasku u političku arenu, ali i u suočavanju sa sve većim pravnim problemima koji proizlaze iz njegove vladavine.

Jedan od neobičnijih trenutaka zabilježen je nedavno, kad je bivši američki predsjednik proveo Uskrs u društvu unuka.

Melania Trump

Bivša prva dama, 51-godišnja Melania Trump povukla se još dalje od svjetla reflektora, a prema navodima CNN-a i Peoplea, rijetko se može vidjeti u Mar-a-Lagu.

Posvećena je užitku u spa tretmanima u privatnom klubu i sinu, 15-godišnjem Barronu. Krajem travnja je, uoči svog rođendana, u klupskom restoranu večerala sa suprugom, njegovom kćeri Ivankom i zetom Jaredom Kushnerom, ali izvor Peoplea kaže kako je vrlo samozatajna i želi se provlačiti ispod radara.

Njezina je glasnogovornica ranije rekla za People kako Melania uživa u životu u Mar-a-Lagu. Obitelj joj je na prvom mjestu i fokusirana je na svoje majčinstvo, ali radi i na raznim projektima za čiji će dovršetak trebati više vremena.

Za svog sina Barrona, koji je prije preseljenja pohađao školu u području D.C.-ja, traži školu na području Floride, a mladić do tada prolazi očevu školu golfa. Naime mnogi su nedavno ostali u čudu vidjevši Donalda kako sa sinom igra golf.

'Oni koji često viđaju Donalda kako igra golf, rijetko su ga viđali s Barronom', rekao je izvor za People.

Donald Trump Jr. i Kimberly Guilfoyle

Najstarije dijete predsjednika Trumpa, 43-godišnji Donald Jr., i njegova 52-godišnja djevojka svoj mir su pronašli u Jupiteru, gradiću na Floridi nedaleko od Mar-a-Laga, u kojem su nedavno kupili kuću na rivi vrijednu 9,7 milijuna dolara.

Od sve djece bivšeg predsjednika posljednjih mjeseci Donald Jr. pokazao se kao najglasniji očev surogat za razna pitanja i navodno je ostao uključen u njegove političke odluke.

S bivšom suprugom Vanessom Donald Jr. ima petero djece, Kai (13), Donalda Trumpa III (12), Tristana (9), Spencera (8) i Chloe (6), a njegova nova odabranica s bivšim mužem Ericom Villencyjem ima 14-godišnjeg sina Ronana.

Par je proveo Uskrs s djecom i bivšim predsjednikom Trumpom u Mar-a-Lagu. Dosta su aktivni na društvenim mrežama, a pritisak na kritičare politike svog oca na Twitteru, Donald Jr. preuzeo je na sebe. Sredinom travnja Guilfoyle je najavila da će se pridružiti povratničkoj kampanji za Senat diskreditiranog bivšeg guvernera Missourija Erica Greitenesa.

Ivanka Trump i Jared Kushner

Savjetnici prethodnog predsjednika u Bijeloj kući sa svoje su se troje djece također preselili na Floridu u siječnju, nastanivši se na području Miamija. Ivanka, 39-godišnja Donaldova kći, na nekom javnom događanju viđena je od tada samo jednom, kad je volontirala u podjeli hrane na Floridi u ožujku. Nema je baš ni na društvenim mrežama, osim što je u travnju podijelila fotografiju sa svojom dozom cjepiva protiv Covida-19.

Nagađa se i da Ivanka i njezin 40-godišnji suprug Jared čekaju renoviranje takozvanog 'Kushner cottagea' u golf-klubu njenog oca u Bedminsteru (New Jersey). Neki čak očekuju da će se Ivanka kandidirati za Ured, ali noviji izvještaji spominju da bi mogla pokušati uzeti mjesto senatora Floride.

'Puno je kvalitetnog vremena provela s djecom i obitelji, posvetila se preseljenju u novi dom i svemu što ide uz to. Zaista je uživala u tom periodu', rekao je izvor za časopis People.

Kushner je također nastavio miran život nakon Bijele kuće iako je prema NBC-u još uvijek aktivan u svojoj nekretninskoj tvrtki Cadre. Izvor navodi kako s ocem Charlesom razvija projekte za mješovitu upotrebu u Fort Lauderdaleu i Miamiju. Navodno radi i na knjizi, a još uvijek je uključen u diplomatske aktivnosti na Bliskom istoku koje je započeo s puncem.

Eric i Lara Trump

Kao i njegov stariji brat Donald Jr., 37-godišnji Eric je nakon napuštanja Washingtona ostao vrlo aktivan na društvenim mrežama, ali nije krenuo putem ostatka svoje obitelji - na Floridu. Prema njegovoj biografiji na Twitteru, i dalje je izvršni potpredsjednik konglomerata The Trump Organization, čije potencijalne kriminalne radnje trenutno istražuje okružni tužitelj na Manhattanu.

Njegova 38-godišnja supruga Lara nedavno se pridružila Fox Newsu kao suradnica, najavljujući da će se kandidirati za senatoricu u svojoj matičnoj državi Sjevernoj Karolini. Senatorica Lindsay Graham nedavno je otišla toliko daleko da je rekla kako Lara predstavlja budućnost Republikanske stranke.

Tiffany Trump

Manje uključena u političku karijeru svog oca od starije braće i sestara, 27-godišnja Tiffany živi u Miamiju i, prema izvorima Peoplea, razmišlja o svojim budućim koracima.

Krajem siječnja, opraštajući se od Bijele kuće, na društvenim mrežama objavila je zaruke s Michaelom Boulosom, sinom bogate obitelji poslovno vezane uz Nigeriju.

'Veselimo se našem sljedećem zajedničkom poglavlju', napisao je Boulos u svojoj objavi o zarukama na Instagramu, nazvavši Tiffany ljubavlju svog života.