PAO je I POLJUBAC

Prisne fotografije: Shakira i Alfie iz 'Emily u Parizu' u strastvenom zagrljaju

22.03.2024 u 15:10

Bionic
Reading

Prošlo je skoro dvije godine od skandaloznog raskida lijepe pjevačice i Gerardom Piqueom, a i dalje su često tema pisanja medija. I dok bivši nogometaš ljubi studenticu Clarom Chia Marti, latinoamerička diva medijsku prašinu je podigla s novim muškarcem s kojim je pozirala

Shakira ima novu boju kose i novog muškarca - barem za potrebe njezinog novog spota 'Punteria' (duet sa slavnom repericom Cardi B). Riječ je o Lucienu Laviscountu, zvijezdi serije 'Emily u Parizu'.

Kolumbijska pjevačica i zgodni britanski glumac našli su se zajedno pod ružičastim satenskim plahtama i snimili vruće scene koje su na noge podigle sve njihove obožavatelje. Bili su zagrljeni, a na jednoj od fotki ju je glumac poljubio u obraz što je izazvalo šuškanja o njihovoj navodnoj vezi. No doznalo se kako se ipak radi samo o suradnji.

Inače, Shakira će nakon sedam godina objaviti novi album 'Las Mujeres Ya No Lloran' ('Žene više ne plaču'). Album će biti objavljen u petak, 22. ožujka, a na njemu će se naći 16 pjesama. Na njemu će opjevati svoj prekid s Piqueom i put do oporavka od slomljenog srca.

NIKAD LJEPŠA

U dobrom raspoloženju: Shakira privlačila poglede u zanimljivoj kombinaciji

Pogledaj galeriju

Podsjetimo, Shakira i Gerard Pique bili su u vezi 12 godina i zajedno imaju sinove Milana i Sashu. Razišli su se 2022. godine, zbog njegove afere s Clarom Chiom Marti, s kojom je još u vezi.

BIVŠI SUPRUŽNICI

Shakira i Gerard Pique sastali se s odvjetnicima: Kreće pravna bitka za skrbništvo nad sinovima

Pogledaj galeriju

Pjevačica je nedavno progovorila o tome kako joj je prioritet bila ljubav iznad karijere. Rekla je da je dugo vremena stavila karijeru na čekanje, kako bi bila uz Piquea, kako bi on mogao igrati nogomet te da je bilo puno žrtve za ljubav.