kraljevska kuća

Princeza Leonor kreće na vojnu obuku, trenira u društvu kraljice

17.06.2023 u 17:36

Bionic
Reading

Španjolski mediji iz dana u dan prate sve što se zbiva u kraljevskoj kući pa onda ne čudi da pišu i o pripremama princeze Leonore (17) koja krajem kolovoza kreće na vojnu obuku

Riječ je o ozbiljnom treningu: kadeti moraju trčati, skakati, raditi sklekove, plivati..., što je potaklo princezu da se malo i ranije sama priprema, a to čini u društvu mame, kraljice Letizie, koja je poznata po svakodnevnim vježbanjima i brizi za zdravlje.

Riječ je o ozbiljnom treningu: kadeti moraju trčati, skakati, raditi sklekove, plivati..., što je potaklo princezu da se malo i ranije sama priprema, a to čini u društvu mame, kraljice Letizie, koja je poznata po svakodnevnim vježbanjima.

Objavljeno je također da je princeza Leonor "vrlo predana ovoj novoj fazi koja će početi i vrlo je disciplinirana", zbog čega ne želi da postoje razlike između njezinih budućih kolega vojnika i nje. "Logično je da se svaki kadet treba pripremiti malo ranije jer su teorijski i praktični predmeti važni", poručili su iz kraljevske palače.