DA NE BUDE ZABUNE

Princeza Charlotte dokazala da je zvijezda kraljevske obitelji: Dala do znanja fotografima gdje im nije mjesto

10.07.2018 u 10:38

Bionic
Reading

Slatka princeza Charlotte nametnula se kao nova zvijezda britanske kraljevske obitelji i na velikim obiteljskim događanjima prati se svaki njezin korak. Kći princa Williama i Kate Middelton nije razočarala ni na krštenju svoga brata princa Louisa u ponedjeljak

Već prilikom dolaska na krštenje malena je princeza pokazala svoj čvrst karakter pa dok se njezin stariji brat, princ George, nevoljko pozdravio s nadbiskupom Canterburyja Justinom Welbyem i dekanom kraljevske kapelice, Charlotte je odlučno pružila ručicu gledajući svoje sugovornike ravno u oči.

Samopouzdanja joj nije nedostajalo ni nakon svečanog obreda kada su se uzvanici uputili na druženje povodom krštenja kojega je organizirao princ Charles.

Grupi fotografa koji su ih dočekali na izlazu iz kapelice, princeza Charlotte jasno je dala do znanja da nisu dobrodošli.

'Ne dolazite!', poručila je Charlotte fotografima, a njezina je opaska izmamila suzdržani osmijeh princa Williama.

Dok neki britanski mediji reakciju malene princeze doživljavaju kao drski podsjetnik fotografima o njezinom uzvišenom kraljevskom statusu, drugi su skloniji vjerovati da si je Charlotte samo željela osigurati veći komad krsnog kolača.

Naime, prema navodima sa službene stranice kraljevske obitelji, druženje uzvanika krštenja nastavljeno je na čajanci u Clarence Houseu, kraljevskoj rezidenciji princa Charlesa i njegove supruge Camille, gdje je gostima poslužen i krsni kolač.

Tradicija nalaže da se u njemu nađe i dio svadbene torte roditelja krštenika, a da je znala da će jesti sedam godina star kolač, Charlotte bi možda bila spremnija podijeliti ga s neželjenim gostima.

  • +13
Krštenje princa Louisa Izvor: Pixsell / Autor: Dominic Lipinski/Press Association/PIXSELL