IZGLEDA SVE BOLJE

Princeza Charlene ponovno u javnosti, je li sve loše napokon iza nje?

19.07.2022 u 09:17

Bionic
Reading

Monegaška princeza Charlene došla je u društvu supruga, princa Alberta, na 73. gala večeru Crvenog križa i plijenila pažnju svojim sjajnim izgledom. Na njezinu licu ovoga se puta mogla vidjeti vedrina, a cjelokupan dojam podigla je veličanstvenim stajlingom

Iako posljednjih mjeseci puni medijske stupce svojim zdravstvenim problemima, princeza Charlene izgleda sve bolje i bolje. Očito se njezino mentalno zdravlje poboljšava pa je spremna sve češće se pojavljivati u društvu supruga, princa Alberta, na društvenim događanjima u Kneževini.

Tako je sinoć stigla na gala večeru Crvenog križa u Monte Carlu i doslovno zablistala pred brojnim fotoreporterima. Nije skidala osmijeh s lica te je ponosno pozirala pored svog princa, a nosila je elegantnu srebrenu toaletu s vrlo decentnim ukrasima od kristalića.

  • +2
Princeza Charlene i princ Albert Izvor: Profimedia / Autor: CRY-Olivier Huitel / The Photo One / Profimedia

Samo nekoliko dana ranije voljena princeza sve je zabrinula kada se nije pojavila na tradicionalnom Balu ruža, a palača nije dala službeno obrazloženje njezina izostanka. Princ Albert tada je došao u pratnji sestre, princeze Caroline.