ZVIJEZDA MANGA STRIPA

Princeza Charlene iz bolnice se još nije vratila, no na jedan je zahtjev pristala bez puno razmišljanja

02.03.2022 u 15:24

Bionic
Reading

Iako i dalje boravi hospitalizirana na tajnoj lokaciji, princeza Charlene otkrila je da je zvijezda novog manga stripa, koji će svjetlo dana ugledati ovog petka

44-godišnja majka sedmogodišnjih blizanca Jacquesa i Gabrielle, princeza Charlene još uvijek boravi u bolnici na nepoznatoj lokaciji, gdje je završila netom nakon njezinog povratka iz Južne Afrike, gdje je pak boravila punih 10 mjeseci.

Njezin izlazak s liječenja stalno se odgađa, a ona je sada otkrila za francuske novine Le Parisien da je još prije godinu dana pristala na zamolbu Cedrica Biscayja da postane zvijezda novog nastavka manga stripa.

Kako je rekla, ta ideja odmah ju je oduševila, stoga je bez puno razmišljanja pričala da bude zvijezda šestog nastavka.

'Uistinu se radujem šestom izdanju Blitza, koji je veličanstveno inspirirao Garryja Kasparova i kojeg je dizajnirao Daitaro Nishihara. Osvojila me na prvu ideja da sudjelujem u novoj Blitz avanturi i zahvaljujem autoru i kreatoru Cedricu Biscayju koji me pozvao da otkrijem svijet mangi', izjavila je princeza Charlene koja se trenutno oporavlja 'od emotivne i fizičke iscrpljenosti'.

  • +7
Princeza Charlene Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Njezin lik naći će se na četiri stranice stripa, dok održava konferenciju u kasinu Monte Carla i upoznaje dvoje djece koja čekaju šahovski turnir. Prema riječima samog autora, princeza Charlene nije imala nikakve prohtjeve niti želje za izmjenama.

Inače, njezin suprug, princ Albert, pojavio se u drugom i četvrtom nastavku ovog digitalnog stripa, objavljenom u lipnju 2021.