sve je bolje

Princeza Charlene još uvijek nije s obitelji, a princ Albert poručuje: 'Nadam se da će se uskoro vratiti'

21.02.2022 u 14:30

Bionic
Reading

'Najtužnija princeza' koja je hospitalizirana na nepoznatoj europskoj lokaciji navodno se oporavlja te se očekuje da će uskoro napustiti ustanovu u kojoj se liječi

Njen suprug princ Albert je za magazin Monaco-Matin je kazao: 'Princeza Charlene se osjeća mnogo bolje. Nadam se da će se vrlo brzo vratiti kući', donosi People.

Iz palače u Monaku je krajem siječnja objavljeno službeno priopćenje u kojem je navedeno da je proces njenog oporavka zadovoljavajući. Ipak, na kraju je spomenuto da njezino stanje zahtijeva još nekoliko tjedana liječenja.

  • +7
Princeza Charlene Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Podsjećamo, mediji su u studenom objavili da se princeza Charlene liječi izvan Monaka, jer je 'fizički i emotivno iscrpljena'. Sama je donijela odluku da potraži liječničku pomoć. Nije poznato gdje je ustanova koju je odabrala, premda se nagađaju da je Švicarskoj. Charlene je navodno u svakodnevnom kontaktu sa suprugom i djecom, a oni su je posjetili u nekoliko navrata. Pretpostavlja se da je princeza oboljela zbog bračnih problema, a princ Albert takve navode negira.

  • +5
Princeza Charlene i Desmond Tutu Izvor: Profimedia / Autor: RODGER BOSCH / AFP / Profimedia